Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad ste superiorniji od nas sto bjezite iz onog dole papanluka i dolazite ovdje?Ostani dole u NP i slicnim selendrama i uzivaj u superiornosti,mami ti se sjetim superiorno!
Uživajte preko vikenda, FAHRa(A) će spengati tek u srijedu pred izbore, zna Tihi šta radi.
Ja se ponado da je Šćepo sljedeći na listi kad ono mućak. Dobro čekamo dalje...
Al’ biće njemu frka 357 kad proguta,i forenzičaru muka iz betona da ga čupa
OCACOLA 26.09.2010. u 16:06 OVAJ SKRIVENI NINDJA JE POZNATI PJEVAC KOKE HAHAHAHAH...................................Koke care poceo si da pjevas opasno
OVAJ SKRIVENI NINDJA JE POZNATI PJEVAC KOKE
pa nije prvi put da ga hapse pa su ga i do sad pustali zbog nedostatka dokaza pa se bojim da ce i sad tako bit...
napkon da neko i tog kriminalca uhapsi ....
Ja bi se zabrino da nije \"odranije poznat policiji\". Prije 3 mjeseca sve ovo izaslo u Slobodnoj Bosni i 3 mjeseca im trebalo da povezu konce i krenu u akciju, naravno 10 dana pred izbore.
Da nije sandzaklija ne bi ni bilo Bosne a vi samo ser.e.ndajte. Oni su genetski superiorniji od bosnjaka iz Bosne.
FAHRO RADONCIC....VIDJECETE
SAndzo,..i Jopet sandzo,...i jopet,....i svi krimosi sandze,..pa kol\'ko ih ima vise m.at.e.re im se n.ak.ar.m,..FUUUUJ,.. A fa\'Ri Radoncice da se sjeme i pleme zatre,...ON stoji iza svega, KUM,MAFIJAS POGANI!!!!!
sejla je kucka i nju treba uhapsiti.... avazova sponzorusa a radonciceva rodica izmedu dva koljena.::))))))))))
drinic je nevin,sta ce zika sad bez podrske radoncica?? trunuti u gajbi,hahhahhahah
i smrtna kazna za njih bi bila kao uvjetna, a zatvoska celija kao\"Bijeli dvori\"za ovo sto su ucinil ti monstrumi,zika koji bi mamu svoju prodao za gram kokaina a ta kucka Sejla kao nije znala da joj je muz narkoman i da spava pored ubojice??? ma sve ona zna,kucka jeftina-droljetina