Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
upala ti k ita
mozeli BiH da ima svoj produkt da nezavisi od drugih drzava il u ovom slucaju pijacara Proizvedite nesto svoje a kvalitetno domace je naj bitnije tize domacu ekonomijuna noge al mora bit kvalitet i regularno a ovo kopiranje to sluzi samo kriminalu i lopovluku i hapsenje je po nalogu drugi drzava i drugi krugova koji ovoj drzavi i njenom narodu nemisle nista dobro dok te muzu dobar si cim nema sta dase pomuze nevalja Zato svoje proizvodite i konzumirajte!!!!!!!
bravo 5 za policiju. treba jos i vitamine da nam svercuju, nije dosta sto koka i horkan putuju kroz drzavu ko da je kamne tucanik u pitanju.
Blago nama , revnosna policija radi svoj posao. Moglo se proizvesti 15 tona cedevite, hvala bogu pa ovo spriječiše :) :) Heroin što ulazi kamionima , nije ni bitan ;) ;)