Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@PSIHIJATAR DABIC OOOO DABA LAVE.....PISH PISH.....DODJI DA PISHNESH PO SVOJIM GENOCIDNIM PRODUKTIMA, KOBILICHU, AKADEMIKU I SLICHNIMA... KAKO TI JE U HAGU ? JESIL POCHEO PRAT GOOZU ? DJUBRE JEDNO INCESTNO GENOCIDNO MALOUMNO
Dobro,dobro @joe,culi su te svi o.k. Izvinite vrata od stacionara su bila otvorena pa je bolesnik ikoristio priliku i pobjegao !
@TVRTKO AKADEMIK I KOBILIC Koorvini sinovi, zanijeti na incestima po pechinama shirom nashe jedine BIH. Produkt grupnog karanja ruskih kurvi sa genocidnim medvjedima negdje u unutrasnjosti zemlje ... Nikad ne napushtaju svoje domove, prisjechaju se kako je bilo lijepo kad ih je genocidash Daba pishkio po genocidnim sumnjivim licima :o) Josh uvijek guguchu .... Ne znaju da govore.... Al oni se sjechaju.... I nemaju para za pive, nego samo internet plachaju i paze da ne prekorache limit, da ih blentavi genocidni tata ne bi iz kuche izbacio :o) Dabogda vam se sjeme incestno zamelo....
Kakvi retardi medju komentatorima....
saucesce porodici.
to je sasvim normalna pojava kod srba,,bez sve sale.
STA MISLITE GLUPI KRELCI, DA OVAKVIM KOMENTARIMA DOPRINOSITE ZAJEDNICKOM ZIVOTU U BOSNI I HERCEGOVINI ! NIJE NI CUDO STO JE PERSPEKTIVA OVAKVE \"DRZAVE\" RAZLAZ I SVAKO SEBI (PODJELA NA 3 DJELA) PA TRUNITE U TIH VASIH 24% SAMI !
ne znam sta mi je gore, kreteni koji likuju nad tudjom tragedijom ili majmuni od administratora koji im dopustaju da komentarisu na ovakvim temama.
uzas,a kakvih retarda ima sa komentarima,to je tek uzas. ali na svu srecu njih ceka slicna sudbina,jer 24 sata uz racunar samo im moze to donijeti,bolesni mozgovi.
tezak je zivot .ljudi sve teze podnose ovo bezdusno vrijeme i neimastinu.samo to je grijeh .nisu ni za pokoja.
žalosno je izgubiti bližnjeg,a na ovakav način sve je još teže
nije fino od administratora da kod ovakvih tema odobre komentarisanje
cuj StambUlcic hahaha...sto mogu ovi na Sa-x biti nepismeni to nigdje vise nema
svaka im cast
ala se rokaju