Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi put me je obradovala vijest iz crne hronike! Konačno jedna tuča na stari dobri bosanski način!!! Tri na tri pa ko bude jači!!! Nema tu sandžačkog i šiptarskog stila sa hladnim i vatrenim oružjem... Izgleda da u Sarajevu jos uvijek ima Sarajlija ;)
A video je odlican.Stavite kakav watermark prije nego vam CNN ukrade.ovako informativni uradak.
Sine dodace te babo na fejs!Koi ces mi ti k.... na fb,sestremi usro sam se od straha,zar neznas da je danas nabavit pistolj isto ko i kupiti hljeb
alipasinac jesil ti onaj sto gleda drugove dok se tuku i navija hehe DINE TI
Banda ne zamaraj se glupostima...
Kakav je ovo snimak hahahahah....izgleda ko da se dijete igralo sa mobitelom... ali uvodna spica je jaca po kvalitetu od snimka...samo steta sto ne traje duze od 10 sekundi ja bi je napravio da traje brat-bratu jedno pola sata do 45 minuta...smatram da snimak ako nista onda treba zbog uvodne spice gledati barem jedno 5- 10 puta, za starije od 18 preporucijem 6-7 puta na sat... mozda bi administratori trebali postaviti ovu spicu da se otvara odmah cim se pristupi sarajevo-x , ali i prilikom otvaranja svake teme. to bi bio pun pogodak i mislim da nebi vise bilo tuca po gradu i ostalih nestasluka.
Ajde ti mangasu mene dodaj u raju na fb Haris Banda pa cu ti ja rec kolko vas je bilo i kolko cete metaka u guzici imat ionako cu saznat ko ste !
ne s e ri bilo nas je 6 samo sto ste pike ispali pa se razbjezali
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
tri na tri...dobro je,bile su šake i to je muški...
steta nije bilo nozeva
Bilo vas je 10 na nas cetvoricu al oept smo pokazali damu od celika i sibali se do kraja dok nije dosla policija pa vas se pola razbjezalo..dodajte me mangasi na fb HARIS BANDA..Mangasi nema sta vidimo se uskoro MALI JE OVO GRAD !
jao snimka!! sve smo vidjeli
respekt za omladince...SAMO SAKAMA
Jos da je ravnopravna tuca bila. Njih dvojica a ja i babo sami.
vijest dana,sinoc su kod predjednistva trojica iz haretove raje prebili trojicu iz kemine raje:)
KEMINA VS HARETOVA RAJA!!!