Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I to je to...pustili je.
Možda glupo pitinje: Šta je to "nevjenčana supruga" ???? jel to isto kao "nevina ali iskusna kurva" ????
Htjeli napisati zaručnica, ali malo se zajebunili
A ko to meni udara minuse??? žene, supuge, zaručnice ili iskusne kurve, nešto mi nije jasno šta sporno sa mojim pitanjem??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nasilje nad muškarcima je sve učestalije, a posebno ono najteže psihičko, koje je teško dokazljivo. Po defaultu se računa da su žene fizički slabije i da se nasilje u klasičnom smislu provodi samo nad njima, međutim sumorna slika stvarnosti je posve drugačija. Prema broju žrtava nasilja općenito, već je bez dvojbe utvrđeno da su muškarci neuporedivo ugroženiji po specifičnom psihičkom nasilju, koje kreće od ucjene bračnom posteljom do maltretiranja za svaku sitnicu. U prilog ovome ljekari navode krači životni vijek muškaraca u urbanim sredinama za cijelih 10 godina.
nije imao para da kupi prsten
Stop watching turksi serija and all will be good :D
dobiće poparu od svoje mame pa kako si to dozvolio ubi se,i naravno nikom nista a da je obrnuto dvije godine murije
Mazohizam???
....ako nista bar ga je odvezla u hitnu!
Zašto se posebno naglašava "vanbračna zajednica"? Brak sklopljen pred Zakonom, je pred istim tim Zakonom, izjednačen sa vanbračnom zajednicom - nažalost. Isti slučaj sa porodocom iz Kaknja, itd. Saslušali je i pustili?????
Dje su ti sake-jado moj!!!
Mozda je zlostavljao, pa nije mogla vise trpiti.
Ma ja ba a da je obrnuto rekli bi 'gle siledžije, to treba u zatvor itd'
Ne, ne, ne opravdavam naravno, ali u ovoj drzavi gdje je sve nakaradno i bez zakona, nazalos svi uzimaju pravdu u svoje ruke :/ Samo nam se sranja desavaju (da prostis)...