Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bildajte raja ,ja skoro u haustor kad nekakvo komesanje dvojica bekana ko nesto htjeli ali ih haman odvrati ovaj moj bikovsi vrat i bicepsi obima 54 cm...izadjose spustenog pogleda ,svega mi !
E vala stvarno nisam neki anti_SDP-ovac ali ovo vise nema smisla, dok je Semiha bila na vlasti bilo je jedno 5 puta sigurnije. Nervira me samo sto sad nema onih iz pokreta dosta da organizuju proteste, vidi se sad ciji su oni pijuni bili!!!
Stepen kriminala u jednom drustvu je pokazatelj ekonomske situacije istog tog drustva. Kada stopa kriminala raste, to znaci da je ekonomska situacija teska i postaje sve teza. Ako i kada se pocnu otvarati nova radna mjesta i kako standard stanovnistva raste, tako ce se i kriminal smanjiti. Po pitanju toga sam jako skeptican!
treba se organizovati u neke ilegalne grupice i ocistiti ovaj škart sa ulice i iz grada, a ne samo mlatiti praznu slamu !!!
Ovo je ovako od kada je SDP na vlasti , država za čovjeka? Nema više dole Semiha , dole Tajo, razbijaj kamenjem zgradu KS,Pokret Dosta i sl. Sada imamo u Sarajevu 10 X veći i gori kriminal !!! Ukini vjeronauku! Smanji upis nafakultete i srednje škole! Pusti da nas pašćad grize u po bijela dana po glavnom gradu! Kriminal i razbojništvo cvjetajuu KS! SDP-Država za čovjeka !!!
sarajevo je umrlo. nema ga vise. samo mu lesh smrdi odavde do shengena. al polako, istrunuche i vise nista nece smrditi. sramim se sto sam sarajlija i bosanac. dosta je vise pokusavanja da budem patriota i lokal-patriota. pokusao sam do krajnje granice ljudske izdrzljivosti, ali vise ne ide. zao mi je sto sam doveden u takvu situaciju da zamrzim svoj grad i svoju zemlju. prokleti smo, ali nije nam niko kriv osim nas samih, peksinavih, trulih i neprogresivnih hajvana.
To Sarajevo seljakluk teški...
mnogi se boje policije ali svi se plaše pištolja....pištolj za pas i pamet u glavu ;-) p.s. a odakle ovome pare...sve se nema...
Meni se jutros neko pokakio u haustoru. Smrdi...kontali smo zvati policiju ali evo vidim nema koristi. True story.
Ništa novo u Islamabadu, 450 godina zulumćarenja i pljačke ušlo u krv i gene...
kazu juli topliji od prosjeka, uhh taj SDP, sunce li im zarko, ni to nisu u stanju srediti, lijencine jedne.... bljak ste majke mi
Zna li iko na kojem se broju ovo desilo? Ko je lik?
treba nama sinteraj za ovakve dzukce ...
Mora da je neki \"gospodin\" iz RS.
ja sam P.i.p.o i ja svaku noc k.a.r.a.m staru.
S E M I H A I T A J O V R A T I T E S E S V E V A M J E O P R O Š T E N O
RAZLAZ....... BAGRO....... RAZLAZ....... ZALRAZZZZ... HIIK..........