BH Pošta nadoknađuje štetu
0
Sarajevski poštar-kockar suspendovan s posla
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj događaj nije ništa čudno u pošti u kojoj je dotični radio. Stara je praksa da dotični ali i još neke njegove kolege \"sastavljaju kraj sa krajem\" tako što prispjele dugove vraćaju od nepodijeljenih penzija. Gospoda lijepo sami u ime penzionera potpišu i razduže famozne čekove a novcem raspolažu onako kako je njima potrebno. Kad neko zakuka za penzijom prispiju novci od invalidnina, dječijih doplataka i slično i tako krpe rupe koje su veće iz mjeseca u mjesec. Ne može se reći da niko nije znao šta rade i kakva crna interna kontrola kad cijela Vogošća zna kakvo je stanje sa 2 - 3 poštara. Ko uopšte Benji i sličnima daje tuđe pare u ruke? Svaka čast za onih par poštenih.
pa nije on napravio grupu. napravili su njegovi obozavatelji, kojih u medjuvremenu ima oko 1200, a broj raste astronomskom brzinom. nemoj s.r.a.t., moglo je se to svakome desit.
Nije mi jasno - kako je potpisivao se umjesto penzionera - kao da im je urucio penziju...cccc Pa gdje su ti penzioneri da se pobune, kako nisu dobili penziju, a svi ostali penzioneri su je dobili za taj mjesec...cccc Sve luda kuca....ccccc :(.....Eh gdje ovo vodi...Niko se ne bori za ono sto je stvarno njegovo, kako bismo se onda borili za neka tudja prava....
Kako te nije stid? Prokockao si pare sirotinje i jos pravis grupe na Facebook-u!? Gori si od politicara i vjerskih lica, jer od njih nas ne bi iznenadilo, a tebi su jadni penzioneri vjerovali i jos ti davali po koju markicu na mustuluk svaki mjesec. I ti bi da se tebi oprosti jer si se izvinuo? Ma fuj si! Hajde zeivi sa sobom takav kakav si ako mozes. Izgleda da mozes...ma fuj!
raja, Benjamin Spahic, cuveni postar, je se oglasio u njemu namjenjenoj grupi na Facebook-u i lijepo je se izvinio svim pogodjenim penzionerima!
Uprava pošte je pogriješila . Sljedeći put morate im dati da nose po 100.000 KM. To nema nigdje na svijetu. Dobro ih niko do sada nije opljačkao koliko razbojnika vršlja po gradu.
nije cudo. posta je stjeciste poslijerata mnogih lupeza. u upravnom odboru ima ih sa falsificiranim diplomama i koji prave dar-mar. mozda ga je taka i idiot i zaposlio tu
poštar je pušten da se brani sa slobode, ne kontam.
To je stvar privatnog izbora penuonera. Moj otac, skoro 80 godina se odlučio za banku. A šta ans je sve haralo u zdanjih 100 godina nije ni čudo što ljudi ne vjeruju ni državi ni banci, a evo sada neće više ni pošti. Nek ste vi napredni.
@CESTITAM, A JA TEBI CESTITAM NA KOMENTARU, KRALJU!
Suština svega ovoga nije niti poštar niti penzije. Žalosno je da u BIH ima oko 1000 kladionica koje su u privatnom, većinom u srpsko ili hrvatskom vlasništvu. Domaćih kladionica ili nema ili su tako loše da nemogu ili neće ništa da rade tako da sav novac uglavnom ubiru strane kladionice. Žalosno. Da su postojale samo domće , državne kladionice i casina u BIH u poslednjih 5 godina, sa ubranim novcem mogao je već biti izgrađen dobar dio autoputa 5C. Žalosno
Mara Gojšina iz Užica u Srbiji, koja je sredinom septembra 2009. godine ubila svoga 42-godišnjeg supruga, svjesno je isjekla tijelo svoga muža na komadiće, utvrđeno je istragom. 40-godišnja žena se tako tereti za ubistvo na težak i podmukao način, pišu Večernje novosti. Ona je, prema vlastitom priznanju, 16. septembra u selu Crvica nakon svađe sa suprugom, potegnula nož i dva puta ga ubola u trbuh. Zatim je tijelo odvukla u pomoćnu prostoriju i nožem ga sasjekla na komadiće. Djeca su za to vrijeme bila u susjednoj sobi. Dijelove tijela zatim je ubacila u prtljažnik automobila na čijem su zadnjem sjedištu bila djeca. Odvezla se van sela, izbacila tijelo iz automobila, polila ga benzinom i zapalila kako bi prikrila zločin.
U posljednjih 100 godina BOSNA nije ništa promijenila (napredovala). Na isti način vršile su se podjele penzija dok je moj pra-dedo, pa dedo pa babo primao penziju. Ništa se nije promijenilo a svi se u Boasni \"kurče\" da su neki eksperti i da mogu da modernizuju život bosanskom narodu. Najbolje je da hodže i popovi i dalje vode narod dok ga ne dovedu u POTPUNU PROVALIJU. Tako nešto se može desiti u nekim afričkim zemljama. ČESTITAM !
gdje je Pipin komentar
Malo si prijatelju pokrao , da si vise , onda te ne bi ganja li , odma bi him bio saucesnik (: