Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemam rjeci samo mogu reci sramota nek vas bude fol trazi te dje ste sad ja maloprije isao na mjesta kuda trazi te samo jedna patrola i jedna vatrogasaca a radi te to policija sjedi na haubi a vatrogasci u autu cekaju jos malo da padne mrak i bjezi kuci i tako svaki dan neka vam ide na dusu ako ne bude nadjen djecak a da je politicara kao sto su Bakir Izadbegovic , Haris Silajdzic & ostala bagra sa vrha vlasti odma bi dosla armija citava a kad je nekog obicnog gradjanina ovog naseg grada dodje i ode znaci nek vas bude SRAMOTA ako djete ne bude ne nadjeno
Ma lazu i netraze jadno dijete svaki dan idem tamo i gledam ih policajci sjede na haubama i pricaju uvijek budu 2 patrole a vatrogasci sjede u autu i cekaju da padne mrak da idu kuci. to je tako zasto sto je djete iz siromasne porodice i to je grehota.samo me jedno muci "Sto je djete iz bogate porodice vrijednije od ovog iz siromasne!!"
nisu je ni trebali prekidati dok se djecak ne pronade,