Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih onog firgosa volio uhvatiti sto je zapalio onu staricu u Hrasnom i sto napada zene po gradu,ja bih volio da hocu tako negdje sa starom naici pa da sta hoce reci oj sviju mi mojih pa ne bi ga ni brza a ne hitna pomoc spasila! Rastavio bih ga od zivota!Meni je zelja njega uhvatiti i prebiti jer dira neduzne ljude ovog grada on fol lud mamu mu j.ebem!
kandaharci......stjeram vam ga majjccciiiiiii
Krasno... Na mladima svijet ostaje.
... sto ce reci, da su u 2008 godini maloljetnici pocinili 448 krivicnih dijela, a ako su u 2009 takva djela povecana za 126, to je vise od 25% godisnjeg povecanja! Sta bi tek bilo da nije bilo akcionog plana za suzbijanje maloljetnicke delinkvencije, pitam se sad.