Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na tom mjestu ne treba nesreca da bude zastoj, svaki dan je tu kolaps od 4 do 6
Efendic vizionar zaustavio gradnju autoputa i skreno ga za Mojmilo...
Katica ostavka ‼️
Nista novo
sva poenta je u ovoj rečenici: "automobili koji dolaze iz pravca Buća Potoka, Boljakovog Potoka i ostalih naselja ne mogu da se SPUSTE prema Otoci."
Ovaj grad je “neprimjer” saobracajne infrastrukture
Nek onaj jaran iz helikoptera izregulira gužvu. Jadni oni koji ovuda moraju svaki dan, za koga oni glasaju? Bakirov rondo ništa mne valja, ovi ništa ne mijenjaju
Guzve su i kad nema saobracajne nesrece ne samo tu nego u cijelom gradu
Gdje nisu? Zagreb, Beograd, Mostar? Prihvatimo to kao novu normalnost ljudi dragi, samo ce biti gori saobracaj. Suti, amin, nije ni Dhaka ni Karachi.
Degena mati moja
Teski glupani nije bila saobracajka vec rekonstrukcija saobracajke iz 2019 godine, poserem vam se na portal
Sege ondje napravili istu skulu...
Postoji nesto sto svi imamo, a to je mobitel. Uslikaj, prvo prosirenje, ispisi europski. Brojeve razmijeni i dovidjenja...nego jok, nazovi policiju i cekaj da dodju, a do tad guzva do Kobilje Glave i Rajlovca
Blokiraju jedan od najprometnijih kruznih tokova i nigdje nema saobracajca da usmjerava vozace!? Kada treba pisati kazne za parkiranje tu ih je 500 svaki dan.
Kucnu se malo dva auta i blokira se jedan od najbitnijih kruznih u Sarajevu, svaka cast policiji na logici 🤣🤣🤣
Haj ne seri da si se ti kucnuo isto bi postupio kao ova dvojica...Svi ste vi isti ovdje u komentarima.
Otoka do Tokija
Ovaj se grad zaista vise ne moze podnijeti. Treba odavde seliti.
Pa seli