Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost ovo je odraz bolesnog drustva koji je duboko metastazirao.Trenutno u ovoj tuznoj primitvnoj nakaradnoj drzavi gdje vladaju ubice,narko bosovi,kurve i zadnji olos malogradanstva ovo je prirodna pojava koja vodi u crnu rupu i kreatora ovoga bezizlaznog stanja, dok isti smatra utopiom svoju kreaciju.
ja sam prije par dana dobio posao u njemačkoj... prvo mi je bilo žao što napuštam BiH, ali sad vidim da nemam za čime žaliti... treba ovo sve razjebati, resetovati i početi ponovo, sa nekim normalnim ljudima..
Ne mo'š resetovati, jer je virus ušao u BIOS.
Stvarno ne mogu da shvatim ovakve maloumnike, ja bi ovo kaznio sa najmanje 5 godina zatvora! Hajd da je bilo neke koristi od toga pa bi nekako i shvatio, ali unistit ovo bez ikakve koristi necu nikad moci da razumijem te mozdane sklopove. Ne mrzim nikog i ne zelim nikom zlo, i ne bi vjesao za m*da na sred nekog trga, spaljivao na lomaci, gulio ih zive, kamenovao itd. nego bi samo pozelio da im Bog da pameti. A ovi sto bi vjesali, palili, gulili nisu nista bolji od samih pocinilaca ovog djela!
Ono balkanska posla: " zagadjeni smo neredom,smetljem,vozilima,zgradama,a bogami i ljudima". Porijeklo i nacionalna pripadnost pocinilaca beznacajni su : "da nije organa reda i zastitnika drzavne imovine, ne bi se od ghovana moglo prolaziti evropskim metropolama".
Stoka šta drugo reći
Da bi se ovo napravilo trebalo je vremena ali je moralo biti i bučno Da se na 500 metara našao barem jedan policajac sve bi bilo drugačije Ali mlađahni ministar policije pun sebe i pun priče brine o tome kako da obogati vozni park valjda mu trebajju novi Audiji brine o nekakvom legitimisanju policajca ako to zatraži civilno lice(za šta im služe brojevi na značkama)ali o bitnim stvarima ne brine minstar niti itko drugi POLICIJI vrtiti ovlasti i na teren, palica rješava sve!
Pa kada su se uzdigli ovi osnovci i srednjoškolci, misle da je sav svijet njihov. Treba to sve fino prebiti
Fuj fuj fuj i fuj narode stoko stokooo
sta ces sa asfaltom se tesko devera gore su mi posljedice rata od granata
bjesna djeca , treba se bojati generacija sto dolaze.....
Poceti kažnjavati autore grafita (škrabotina) na mjestima koja nisu tome namjenjena.. Pa na dalje.. Dajte ko jos svrlja po svijetu, mi smo uvijek demode.. A da ne pricamo o vandalizmu kakav je ovaj!
E kakav majmun morad biti da ovo uradis,seljacici mali
Fuj seljakluka, uzas, kazne, kazne i samo kazne, dok se ne opamete. Pa do kad vise.....
Ma politika, sad ce jos dodat nacionalnu pripadnost, i rampe ali i tog idiota sto je unistio.
BALILUK.... DŽABA OSTAJTE U TIH 23% I CRKNITE SAMI
istočna bosna i sandžak
Da Bog da im zatrebale!
Mislim naravno na rampe koje su unistili.