Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
policija igra bingo u premier kladionici. Nemaju oni vremena da se zajebaju sa tvojim audijem
Vojska treba da drzi red ovdje a ne obicni saobracajci.
Dobra je policija krivo je sudstvo ha ha ha. Nema nesposobnije policije nego naše na dugo i na široko.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jednom liku ukrali auto, on otisao uzeo novi broj mobitela, sa njega nazvao samo policiju i javio im za kradju. Nakon kratkog vremena mu dolazi poziv na taj novi broj, kojeg je samo iskoristio da nazove policiju, gdje mu govore 'kradljivci' da dostavi toliko i toliko para ako hoce automobil nazad.
Maloprije ja krenuo napisati...mozda je isti lik...uzeo je Hallo broj :)
Nije isti drugciji je,ovaj je malo sucmurastiji,nako malo nizi lik i blijedji je dosta u licu od onog drugog lika
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ANARHIJA haman došsla ...
Hehhehehehe svi znamo da policija ima dio od ukradenih vozila ....tako je bilo i u bugojnu i a danas je tako..najveci lopovi su upravo policajci .....
Dok narod ne uzme pravdu u svoje ruke, ovo će se dešavati. Samo što će tada i policija na.....i .
A da neko smijeni načelnika PU Centar? Ono na biro njega i šefa smjene? Da eto neko od forumskih balija pita Konakovića šta mu radi ministrar sigurnosti KS-a?
slažem se sa tobom... Podvili smo rep ko kuje. Ono jednom lafo na proteste izašli, zapalili ko fol zgrade, samo sebi uskočili u stomak, i ništa...
sreca pa moju santanu niko ne gleda ... hahahahahahahhaha
gledam ja ... he he he
ljubimmm :*
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meni nije jasno ko sada treba da plati ovaj parking, lopovi ili vlasnik ukradenog auta??? P.S. Prijatelju, mozda te ipak nazovu da ti vrate auto, ko zna....treba biti optimista...sretno
kasko
Igranje binga je u toku. Svi smo uvjereni da policija ima ogromne kapacitete i da moze raditi kad hoce ili kad zatreba da se desetine patrola preusmjere u grad kad dolazi neka delegacoja jedino tad. A u sluzbi gradjana nikad.
Lopov i jos jedan lopov. Prvi je imao urednu karticu a njegov jaran ga samo slijedio sa ukradenim autom. A policija? E......"istraga je u toku"
Pa policija ceka da prodaju audija pa da dobiju tal eto sta cekaju,sve je to uvezana mafija policija zna gdje se to vozilo nalazi
kako ga lole sa Pala zavrsise .
_""Prijavio sam slučaj policiji, ali oni do danas nisu izašli na mjesto događaja niti pogledali snimke s parkinga. Samo su mi rekli da je istraga u toku. Do danas nemam nikakvu informaciju o svom vozilu. Ne znam zaista šta radi policija", istakao je naš sagovornik koji je ogorčen na neprofesionalnost i indolentnost pripadnika u MUP-a KS u slučaju krađe njegovog vozila.= Hahaha, ne znaš šta radi policija? Pa ne radi ništa. Pozdravi se ti sa svojim autom i kupi novo. :))
prodajem audi a6 ocuvan ! moze i zamjena za pare
Ti si Huso budala, samo cu ti to reci.
Ti se meni trotzdem Svidjas
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Djes ovo vozati po sarajvu