Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast policiji
Naki selefija htio da proslavi 11,septembar..
Vjerovatno da se čovjek bavi ribolovom.
Gledajući sliku, ima više od 1/2 kg. Gledajući ponovo, ovo nije vitezit, gledajući iza, vidim i pušku, kad se zagledam, vidim i (meščini :-) ) burek zamotan u papir. Samo ne javiše ima li ga čime aktivirati i gdje će aktivirati. A ti dragi Žarko, nije Kinez i nije Srbin definitivno. Kinezi imaju druge stvari u prodavnicama a Srbi su nam u Sarajevo slali kroz topovske cijevi eksploziv i gelere. Dakle, ne brini. :-D
Ma čovjek tamanio miševe, u svaku šubu utakne po mrvu eksploziva i ono miš promoli glavu, a on daljinskim aktivira mrvicu eksploziva i tako ubije glavnog hranitelja mišije porodice, radi čega ostali pomru od gladi. Isto je i sa đoharima...malo eksploziva i mali bum i ubije glavnog Đohara, ostali umru od gladi, jer im je glava porodice poginula.... Ljudi se snalaze kad država neće.
dobar vam taj -mupkarac Č. H.
Utjerivač dugova. :)) A šta im je medicinski komplet? Zašto je on bio sumnjiv? I za šta služi? Da li su mislili na odijelo? :))
I kada ministar unutarnjih poslova kaze: Sarajevo je siguran grad. U odnosu na Damask ili Alep mozda i jest.
Mudžahedin,Isilovac znao sam,tačno sam znao.
da se nije na tebe nameračio?! dobro si proš'o, jarane
Ma vjerovatno Srbin,pošto su Srbi dežurni krivci,mudžahedini mrava ne bi zgazili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)