Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po crnoj hronici je vidljivo da se situacija poslije poplava stabilizuje i polako se vracano svakodnevnici
hahahahahah
ma nas nije rat opametio,a kamoli poplave..rece jedan covjek davno:znam ja nas!hebo ti nas
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja sam u tim godinama gledao Spongeboba jarane moj, nisam ni znao sta su ti zbodevi noževa
Noževi su IN, spongebob je OUT, i ne trošiš struju kada zabiš čakiju u nekoga
Trosis kalorije, a mozes voziti biciklo sobno i tako stvarati struju i trositi kalorije, BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURN
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Stas kad su toj djeci uzor, ovi klosari, sto ama bas nista i niko na ovom svijetu nema fajde ni hajra, pa eto jedan od njih na Alipasinom skoro upucan od strane policajca, svima drago ko da je Bajram.
U Sarajevu svaki dan netko nekoga izbode,ili ubije.Ovo kao divlji zapad postalo.
Ovo ispade kao neki vic- "Napadnuti HA,HA od AA,OH" :P
ovaj iz srbije sigurno neki Sandjo
Seljačine okupirale plemeniti šeher. Otkada su šljegli, nema više mira ni normalnog života. Sarajevo se uvuklo u se, jedva diše. Spašavajte grad , sandžačka stoka uzela mu je dušu.
A.A., rođen 1996.godine u Sarajevu, O.H., rođen 1995.godine u Zenici, oba nastanjena u Sarajevu i K.M., rođen 1995.godine u Njemačkoj, tako piše na Oslobođenju, a imena skotova nigdje.
A onakav decko preminu u Genovi, zivote skote !
Da malo više naše Sarajlije vole bratski Izrael onda bi nas Jahve čuvao i ovo se ne bi događalo. U nas u Zenici ovog nema samo što smo ojađeni očadženi i ozračeni a ja ga primam u ITCu od svakog gosta. Al volimo Izrael!
Kad bi se napravila samo jedana racija u gradu od Vatre do Egipta, nafatali bi bar 100 noževa i 20 pištolja... kod maloljetnika...
Standardna situacija u BIH
Daj nam ime da im balave face isjecemo sabljama! Majku im balavu ono bi da ubije nekoga!
Napisite puno ime i prezime, odakle su, ime oca i majke pa neka se srame sta su donijeli na ovaj svijet a njih na mrtvo prebiti...i onako nikad nikakve koristi od njih nece biti, samo nam zrak trose.
Gdje onaj sa pjesmom o noju i 'rđavom ekseru? Lav je pravi, pravi car za sve zvjerke Tata-Mata, ali ježa kada sretne ništa, baš ništa ne shvata. Nema gric, nema gloc samo boc,boc,boc,boc :))) Bježi lave, ide jež lave bjež, lave bjež, Lava se ne bojim ja trala,la,la,la”...
U Džalalabad-u stanje redovno :) ) ) ) ) )
Kako li je tek onda u Istočnom Džalalabadu? 'ebeš grad kome smo mi zapad :))))))
u hercegovini to zovu istočno i bliskoistočno sarajevo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
...izglda će se uskoro svaki normalaninsan morat zapasat pištoljem...čisto da odvrati od namjere čakijanja ovu bagru...