Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam iza doticnog vozila,znaci nije motorista udario vozilo,vec je vozilo udarilo motoristu, prije toga mu je vozac automobila oduzeo pravo prvenstva prolaza. Mladic,usijana glava,bukvalno nije ni primjetio da se motor krece glavnom cestom, katastrofa ko danas sve vozi auto.
Ja glupog naslova majko draga, cuj u sudaru automobila povrijedjen motociklista :)
Isus Krist motorist.
S obzirom na danasnje ludilo u saobracaju i nacin kako se vozi,nema puno udesa...Jos ako uzmemo u obzir kako su regulisali saobracaj tj.raskrsnice i semafore,uzas.