Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napadac je Uhapsen.... U pon. Na slobodi.
Pa ide to u krug. Ovaj sto puca ode u zatvor a ovaj drugi u bolnicu. Za sedam dana su oba na slobodi i na nogama, dobro, ipak ovaj sto je dobio metak u natkoljenicu je na štakama. Sada taj sto je na štakama puca ovome drugom u natkoljenicu pa on ide u zatvor a drugi u bolnicu. Za sedam dana se opet nadju na slobodi i idu skupa piti kafe kao da nista nije bilo... :)))
Družina od vješala.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja sinoć sa rajom odem na mali fudbal, jer žena hoće da budem ko Tarzan. Poslje odemo na po jednu i negdje oko dva sam ušao u stan kao onaj Tarzanov jaran Ćita. I sad mi moja draga kaže neš ti men više na rekreaciju. I šta sad da radim?
Sarajevo grade, sta ti papci rade...
opet ovi ispod struka podignite misevi kad ste hrabri
Različitost komenara, ljudi i njhovog etničkog porijekla uključenih u ovakve i slične rasprave na klix-u, neminovno ukazuje na ''od Une do Drine, od Save do mora, jedna si jedina Bosna i Hercegovina'' i to me strašno raduje... Svima koji komentarišu, bez obzira da li komentar imao pozitivan ili negativan predznak, lijep pozdrav od mene...
Samo derite.
pa zar vise nema kriminala u Sarajevu, zar nije doso novi ministar unutrasnjih poslova, sta je sad... od kud sad opet pucnjava
Names please.....
...nema druge nego krenuti u biznis prodavanja štaka....😂😂😂😂....izubijaše se po nogama...😂😂
Al'SE ZAJEBAH sinoc dao 4km da gledam Fast&Furious 7 a mogo izac u grad popit kafu i gledat i fast i furious!
ok, ne izlazim vise...
Sve mi je jasno, ali jedno nikad biti nece... Kako uvijek pogode potkoljenice i stopala? Kao da iz dzepa pucaju ili iz onih torbica prema zemlji..:/
Sarajevska mafija
Dobro jutro Kolumbo...i ostali narode :)
Bas sam se zabrinula na momenat da se vise ne puca.
.....................................EKSKLUZIVNO! ................................... dogovor klosara i vlade "VASE JE DA SE PUCATE A NASE DA VAS PUSTAMO"
(podnaslov) nek se narod ima oko cega pozabavit dok ih "obradjujemo"
Ja budale... Pa što je pucao u petak naveče, sad mora čekat do ponedjeljka da tužilac dođe i da ga pusti. Preporuka 'pucaćima', pucajte radnim danima (osim petka), jer će te tako samo prenoćiti, a već sutra ste poznati organima gonjenja. Malo li je?
potkoljenica....cudilo bi me nadkoljenica