Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To balavurdiju ,,, je*li vas oni sto vam daju auta.
Ma druze ii ja sam balavac al ne divljam. Auto je potreba al zamalo da poginem zbog drugog balavca. Nesto slicno ovom dzipu ako nije i ovaj. Upali se meni zeleno ja u svoju traku a lola se zaletio, ode u lijevu traku , prestize kolonu auta i kroz crveno. Prosao je mozda 10 tak cm od mog auta, ma ni prikocio nije. Da me udario sastavljali bi me 3 dana :)
sve brza auta tatinih sinova.. a preko stele polozeno iii malo seljacke gudre speeda.. kombinacija- piloti definitivno
Hoće li se opet javiti komentatori što su branili onog idiota što je divljao s Audijem? S deventaest godina štedio godinama da kupi auto (poslije je bila objavljena jedna vijest da je automobil u stvari u vlasništvu njegove majke)? Možda ne bi bilo loše uvesti ograničenje snage/volumena motora do neke 25-te godine?
Idioti se potrkali džipovima!
Fakat mi nije jasno koliko puta treba objasniti policiji da mora najzad početi da se pojavljuje na ulicama Sarajeva i da konačno krenu raditi svoj posao u preventivi, koja se kod njih svodi na naivno sklepane propagandne slogane u koje ni sami ne vjeruju, tu i tamo poneko predavanje u školama i demonstraturu na platou Skenderije s vremena na vrijeme. Kada policajac postane naša svakodnevnica u mahalama i ulicama, tada će prvo opasti opći kriminalitet, a zatim i onaj specifični rekli bismo krupni. U prometu se takođe mora osjetiti prisustvo prometne policije. Kada motoristi zadivljaju po glavnoj ulici tamo od vječne vatre, već kod BBI bi ga morao zaustaviti policajac i isključiti iz prometa, jednako kao i one pijane budale, trkače, koji s treštećom muzikom preturiranim gasom "prže" istom rutom. Jednako tako treba početi "derati" i pješake koji prelaze na crveno ili koji prelaze na neobilježenim prelazima. Pravda za sve, red i disciplina.Vakat je za Europu. Afidersum.
Zna li kogod kako se ova slika more okrenit naopako. Sjebah se dubeć na glavi da mu pročitam table.
Gledam i ne vjerujem, pa kako je ovo uspio napraviti. E svasta.
hahah e svaka joj cast, bogami je maistor pravi. I ako cemo iskreno sto se tice zena vozaca ima ih koje puno bolje voze nego muskarci. I puno su opreznije, e sad da ima izuzetaka, u svemu ih ima. Necemo sve u isti kos trpati. ;-)
Masala sto se garilo...
Šteta što nam nije učinio uslugu pa se prevrnuo na drugoj strani ceste da ga traže kukom po miljacki..
ovo se ne moze nazvati autom ovo je racku iz fočče
Kad piješ nevozi.Lično imam iskustva.Nikad više alkohol i auto zajedno.
" NAGAZI JAČE MANIJAČE " NO COMMENT
a nije golf?
Joj, joj ovi s PUNTO-ima misle da su neki trkaci, to lete to skacu,... i ljute se kada vozis ispred njih 60km/h...
Sta se to Nemoguca misija u Sarajevu snima?
Људи чувајмо се од оваквих возача. Овакве буделетине ће нас побити к'о зечеве.
Treba uspjeti ovo izvesti