Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cime je ovo slikano, lopatom?
🚜
svi zurimo, svi ganjamo pare i vrijeme i zato se i sudaramo... i kao ljudi i kao ucesnici u saobracaju !
#jebotezivotdatejebo pa zna li iko voziti u ovom j... gradu Halo ba papci nije isto traktor i auto 🚗 🚜
Ono bas bas AL BAS me cudi zasto ovdje na ovoj raskrsnici UDES....Pa ovaj semafor je NAJNEUSKLADENIJI U DRZAVI CIJELOJ....Ko se barem jednom vozio od FDS-a u ukljucivao na glavnu zna o cemu pricam...
Mislio sam reci od merkatora :D
A sa cim bi trebao biti uskladjen? U Njemackim gradovima Stuttgart i Minhen postoje cak zakoni koji zabranjuju da se semafori usklade. Zakon nalaze da svaki semafor na koji dodjes bude crven ako je zadnji kroz koji si prosao bio zelen. --> gradovi ZABRANJUJU zeleni talas. Ako ne vjerujes: provjeri. Takodjer, grad Cirih zeli uvesti tempo 30 km/h na svim gradskim cestama i autocestama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
i ne bilo sudara kad postavljaju semafore na svakom ćošku da pošten svijet ne može "jargati" :D:D:D
...mda...semafor ne vrijedi za "nadljude"...
...more...tzv. "ćumurana" :))
Prosao lola na "zuto" pa stao na sred ulice.
Jbg kaze zurilo mu se ..