Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drži rastojanje, nehljebu
Rezultat citanja poruke na telefnu .
Džeš u Mazdu bolan. Jedini pravi beton od auta još uvijek, koji ne štedi na limariji.
Dobra mazda! Pricaju ljudi da su ovi Benzinvi cx30/CX5 azdahe!
Sada izlazi nova CX5 na novom konceptu šasije, jer je ova poprilično zastarjela (2016.). Još kamo srece da nam uz ove odlične atmosferske benzin mašine uvoze i turbo benzice sa 275 ks. Ili Mazde CX50 kao u Americi.
Telefon
Bravo telefondzije!
Ispuco kit na karambolci, nije nevinost u pitanju
Dobar Polo
Grobinom udari normalno auto...Treba ga udavit na licu mjesta.
Sandže ne voze ovo, ovo voze Fočaci i ostali podrinjci i Istočna Bosna! Vi Sandže, krimosi ste pokrali i sad se furate što imate sve najskuplje, najnovije, marš!
a sta da je kako kazes normalnim autom udario grobinu sta onda treba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mazda ni okrznuta..
Naravno jaknu svaki auto ima ogromna ojačanja nazad a naprijed je plastika da zaštiti pješaka Ne vozi vise niko wartburg