Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj ko je skrivio nesrecu treba platiti ne samo kaznu i stetu na vozilima, nego i stetu koju je nanio svima zastojem tramvajskog saobracaja ... kada GRAS pocne tuziti I traziti odstete, mozda ce se smanjiti broj vozaca u zutoj traci, ili ce barem biti malo operezniji...
Nemam nista protiv da svako trazi obestecenje zbog tudjeg nemara... dok god slijezemo ramenima i smatramo da ima gore od goreg pa ni ovo pred nama lose ne mora biti kaznjeno - samo cemo tonuti.
Vrlo bitna i udarna vijest! Izgleda da je samo Sarajevo Bosna i Hercegovina