Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predoziran u liftu, zboden u tramvaju, upucan u centru gospodo vi ste u Saraj'vu
I to kad je dobar dan !
Radi li ova policija ista.Vilsonovo najvise setaca sa malom djecom,policija tu pred nosom i svaki dan nekoga opljackaju.
Nazalost, naj lakse je krivicno djelo uraditi drotovima pred nosom. Juce gledam lik hladno prođe kroz čisto crveno ispred drotova, naravno kurcem nisu maknuli.
Kako nerade , malo bingo malo sportska , obiđu omiljene lokale da vide da nije dobio kakvu novu rakiju !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad ce se javiti neko sa " u dzalalabadu stanje redovno " i " kod jovana u kafanu ". Boli nas neka stvar za to.
sjedneš u tramvaj i vidiš da je grad pun narkomana,bogu hvala pa ne živim više u ovom seljačko-klošarskom gradu
Pa za koji qurac su postavljali one kamere na šetalištu .....? ? ? ? ?
Racije, racije i samo racije... A u Wilsonovom se nikad nije ni smjelo kretati iza 22 sata radi manijaka koji se iživljavaju gledajući parove, a i radi sitnih baraba koje s nožem pljačkaju sitniš i mobitele. Ništa bez racija i izlaska policije na ulice. Danas gledam u Starom Gradu dva policajca svaka im čast, razgovaraju sa turistima, tjeraju prosjake, upućuju ljude u dijelove grada za koje ih pitaju, ma gospoda. Neka se malo potrudi i ova policijska seljadija iz Novog Sarajeva.
Strašno je šta se događa, a policija sjedi li sjedi neradeći ništa! Kome je u interesu da se kriminal u Sarajevo povećava iz dana u dan. Kao da ga vlasti uzgajaju??? Vilsonovo mi je nejasno, ili možda isuviše jasno? Očit primjer da se ne želi stati ukraj lopovima. Da se želi, s'obzirom na stalna događanja i pljačke na istoj lokaciji, davno bi tamo bilila raspoređena policija. Ali, neće da rade. Vjerovatno imaju neki razlog, samo njima poznat.
_"U protekla 24 sata na području Kantona Sarajevo desilo se više krivičnih djela, a slobode su lišena dva lica zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo neovlašteno posjedovanje droge." Zar postoji ovlašteno posjedovanje droge??? :)))
Pa lady@ zavisi kako visoko kotiraš u politici.
Na ciglanama kupis ciglu za 10 maraka, da bi potom istom bio bjen na vilsonovom, a na kraju ti na Ilidzi i tu jednu ciglu ukradu... To jest, ako prezivis sve ostale dijelove grada od jurisavih automobila i bijesnih pascadi.
Ovo za Vilsonovo setaliste zaista postaje smijesno. Pa godinama je to raj za klosare i narkomane koji uzimaju novac i mobitele. Ja sam u zadnjih skoro 10 godina svaki dan bio tu, ne znam jesam li 5 puta vidio nase hrabre uniformisane majmune, stoki nije u interesu hvatati takve, nego peglati posten narod i uzimati im po cvaju kraj ceste, sjediti po kladionicama, ispijati kafe i sl. Cast izuzecima, ali malo ih je...
Postaviti policajce u civilu i nitko od tih klošara se neće osuditi da ponovi takvo nešto...kad ih se ufati prebit ih tako da ih mater rođena ne prepozna.
ko bi se sad trebao ispricati za ovo , sarajevski muftija
U dzalalabadu stanje redovno
kako je mogiče da je neutvrđena količina novca,zove se fiskalna kasa par gumbova i cifra u fening.Ovi u kkonzumu su izgleda veči loovi od ovih što pljačkaju.