Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako medvjvedici, nece pileci sendvic nigdje pobjeci.
@SuaveAcecicino1 ma sto bolje se provozat djabaka.. ha ya
70 % drotova ne postuje saobracajna pravila, krenimo od toga da je rijetko koji vezan, doduse imaju bacve pred sobom sto bi reko Ramiz Zmaj
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kako je moguce da sa sluzbenim autom ne prijavi saobracajnu nesrecu????
Babin sin nam poslao vojsku na ulice,nije ovo normalno nit je policija u službi..sami sebi su svrha zajedno sa tužilaštvom.. Babin dobio obećanje i ko babo mu,san fildžanćić državica,prste sebi bakire a lako čemo mi sa srpskim falangama izać na kraj,sad nismo skroz goloruki izete domaći izdajnici prste k sebi!!!
Imali dojavu za kladaru 3 pa 1 pa 6 poredak i ode lova
Zašto su upalili rotaciju? Je li bila potjera, hitna intervencija, da nisu ganjali A.D. i kompanjona?
Ostavka komesara Vahida Čosića ...................................................................uh pa čovjek je smjenjen, koga sad treba smjeniti.
Hocemo ostavku paradnog magarca Irfana Nefica ! ! ! http://www.klix.ba/vijesti/bih/nefic-mup-zbog-sff-a-ima-vise-obaveza-ali-nam-je-ipak-drago/160812110
e vala ne znam više....
Pijani policajci sigurno zato nije prijavljena nesreca da pripaze kolege ne bi pisao ovo da ne znam
Pijani policajci sigurno zato nije prijavljena nesreca da pripaze kolege ne bi pisao ovo da ne znam
Nije prijavljena??????
Rotacija je rotacija.Taj s Ford mašinom nek u zimskim mjesecima jede više kiselog kupusa i pije šumeće vitaminske tablete da mu se malo razbistri.
@Bel1BiH4DjurX3DzeX1 Jah , dao bih i sam sebi minus da ne znam kako voze kod nas.Agresivno i samo po svom a pregled saobraćaja im kao kod akvarijumske ribice i zato okinu po četrnaest puta kad du na zapad polagati.
@Bel1BiH4DjurX3DzeX1 Odu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Auto je skraćena verzija riječi "automobil" (kao što ste i koristili u tekstu), te stoga ne može biti "policijsko auto", već "policijski auto(mobil)". Get it?!
@solitudare Ne gleda se šta je de facto skraćenica od čega već se gleda riječ po riječ , to tele , taj telefon.
@Bel1BiH4DjurX3DzeX1 A rod se ne određuje zamjenicom, blesane, već rod određuje zamjenicu. I dalje je ispravno "taj auto", ne "to auto".
policija zvala omara
Čuj nije prijavljena. Pa da vidiš što bih ja pustio da se ne prijavi, još ne d'o Bog da je dijete u autu. Ali ne treba zbog pojedinaca pljuvati po cijeloj policiji. Neka njih, bolje da ih ima, nego da ih nema.
ja konto ono ko djete a i kad sam odrasto da drotovska kola nemogu napravit udes aevo sad sam se uvjerijo lićno da mogu
I onda se cudimo kad neki debili pogaze ljude sa autom kad nam je ovakva policija dobro nema svaki dan zgazenih