Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sitna riba, hvatajte bossove, pusi Džindu ha ja
Pa on je vec lez'o cini mi se zbog ovoga, al' sta ce drugo, bolje mu je i gandzu valjat' neg se po Birou vucarat'
pobit i sitne i krupne ribe
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jesul ga pustili i kad ce
nek uleti na Klix kad izadje da nam kaze dje je ovaj mali stoljpi uzeo, bas je fin, moze u dzep od jakne stat
jesi se to vec poceo tresti bez marice?
Sve su ovo lazi!!!!!! I nije pobjegao otisao na sluzbeni put po nabavku:-))))))))))))))
Ma domah ga kilnut
Nemoj Dzindu brata, ba...
Nasli mu 2.7kg gandje za licnu upotrebu :D
Nedamo Džindu!! AP gang ;)
Haj fino... Steta samo sto ce smrad za sedam dana na slobodu...
Sta, boli vas??? E pa Djura ima tesku ruku. Sve ovo ja vama pricam iz prostog razloga sto mislim da ste u slicnoj situaciji u kojoj sam ja bio pre mnogo godina, ali prijatelju moj, nisi ti mlad pa da ne znas sta radis. U godinama si kada se ne prasta greska. Saberi se, ispovedaj mi se, evo a ja ti se kunem, sve sto budes meni rekao, kao covek coveku ostace izmedju ova 4 zida. Cekaj, krisom sam bio ukljucio magnetofon... (klik) EVO! Ugasio sam ga. Ja znam da si ti kao dete morao da budes na strani brata i oca i to te pogresno orjentisalo, zalut'o si u gustu sumu gde su te sacekali strani agenti koji vrsljaju po nasoj zemlji. To su sve Englezi organizovali. Dojavili amerikancima, amerikanci te sacekali u Parizu i uvukli u podzemlje. Jel tako bilo. Jeste. A bio si mlad, prirodno je, hoces da jedes, hoces da jebes a to kosta brate, pa onda droga.
lijepo i mirno moje Alipašino polje
Jebo travu mozes je naci na svakom koraku...ajde specijalci mocni hapsite ove big bossove !!
Ma podmetnuto.ba :) hehehe. Salim se. Sve je ok, samo oduzeli mu licne dokumente, a ratnom zlocincu u Mostaru, ste naravno dali pasos, licne dokumente, i 1500 eura za karte do HR, i sasvim slucajno nikog na granicnom prelazu nije bilo, a i da je bilo, pravili bi se ludi, odkud to da covjek koji je na izdrzavanju zatvorske kazne, sasvim slucajno luta po granicnim prelazima, ide na odmor u Venecuelu. Yebem ga ja.
Jaooooooooo *** te pa sta je ovo WTF http://tinyurl.com/kp7mln2
pripremao doček nove 2014 godine
LEGALIZUJTE VUTRU I SPASITE OVU ZEMLJU!!!!!
Kako to, stalno neki kriminal u Sarajvu
A gdje je ono 300grama ?
Zna se :D
I ja gluposti pitam :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)