Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba mu staviti soli na glavu, I onda će ga uhvatiti, da ne kažem za šta.
pitam se ko je to ma vlasti da policiju nije u stanju organizovati? kada zovnem policiju treba im 30 minuta a stanica je 20 metara od mjesta zločina. 2 puta sam ih zvao i više neću jer kada dođu nakon svega još samo prave veći problem žrtvama. Kriminalci su lijepo zaštićeni od naših stranačkih lidera koji dobro sarađuju zajedno sa njima.
Nedaj boze da vama daju zadatak da sarica hvatate
Sad ga morete trazit i u okolini Stockholma ili Kelna komotno ...
Isto ko kad se meni na pornhube javi neka Ivana koja zivi 5 km od mene i hoce sex,nit sexa,nit Ivane a ja na aparatima
hahaha oplakah.......piše ivana a ono neka mulatkinja ko sa jamajke ;_)
Kad vidiš ko se sve skuplja u ovom dijelu Kovačića, sve ti se samo kaže. Pogledaj samo kad sjede pred objektima u ovom nizu iza pekare i parkiraju vozila u traci za saobraćaj.
Sve je to SDA sljam,jedino ih nema petkom oko 1.00h
@percepcija recepcije ne mogu jer se tada kulturno uzdižu....pozorišta, opere, izložbe....
u moje vrijeme nije se pucalo ... cakijom ispod pupka vodoravno pa zavrnes ostricu 90 stupnjeva u smijeru kazaljke na zidu i kreni gore do grudnog kosha ... pokledas je u oci a ona na izdisiju i kazes, sad si samo moja.
surovo jeste, ali takav je i balkan ... nekad bilo sad se spominjalo. uskoro ce uz trokut u gepeku biti obavezan ak ...
@Veljko_Lukic ...balavurdija je na sceni jarane ... to nema postovanja za nas staru jaliju...vruce oruzje nije moj stil ali mora cu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ako nemate sta dodati u tekst ljubazno vas molim da ne mijenjane naslov ...