Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad hodas ferhadijom moras gledat ljevo desno da vidis imal pasa lutalica da te ne safataju. Sad moras i gore gledat da vidis imal skela ili cigla da te u vugla ne pogodi. A vala treba i dole gledat da nije kakac cigo maznuo poklopac od kanalizacije. Sve u svemu kada hodate ferhadijom vrtite glavom na sve strane sto je sigurno sigurno je!
Na ulazu u Ferhadiju od sad dobijate gratis sljem. Za ugodnije i sigurnije setanje Ferhadijom, grad Sarajevo.
BOSNA JE MAJKA KAD NEMAS GDJE !
@ Horde Zla nauci koristit razmak i zareze pa onda pjevaj! Premijer liga davno na polusezoni nez sta jos radis na portalu?
JEL IKO UMRO? PROPADA DRZAVA VIDI SE :O
samo da nije zemljak ako je bosnjo jedan manje
Bošnjo postavlj\'o skelu, Bošnjo pao sa skele, Bošnjo povrijeđen... Bošnje će svojom neukom dominacijom i nametljivošću uništiti Bosnu baš kao i Sarajevo.
ko ga je.be, što je prolazio tuda.. :D
puste srece da je u to vrijeme bio na poslu .....
samo da prijavim da sam opleo Rasemu iz Hrasnog....bilo fakat dobro. DObro ga prima...hvala
kazu da u Robotu mozete kupiti najnovije sljemove za setnju...jeftino, uvezao iz Kine Zlaja-Garganel
love Sarajevo :)
Treba frajer tuziti sve etazne vlasnike u objektu, jer su oni duzni odrzavati svoj objekat, a ne opcina ili kanton!!! Sve filozofi za papire klapili stanove u Ferhadiji a onda nece da daju ni marku za fasadu, kao to treba opcina i Cedo Lukic ili ko vec... Nije tacno, oni su vlasnici i te fasade, zato NJIH TUZITI I TRAZITI ODSTETU!
bilo suđeno
e gledaj ti ovog naseg drota...
sta ima hodati ispod skele :)
J,eb,a,li vam psi vise fa,mi,l,iju . Ako su vam toliko dragi uzgajajte ih na nekoj svojoj farmi. Djukelama nije mjesto u gradu. Kad ih vec tolko nema po selima (osim nekih izuzetaka) onda ne trebaju ni u gradu. Da niste retardirani gledali biste mozda ponekad i Animal planet pa skontali da gotova sva ta stvorenja ovise o ljudima i da bi ih vecina zaginula kad ne bi bilo nas i kontejnera da ih hrane. Uzgajani, krizani, premjestani sa mjesta na mjesto od nas. Da je to nesta prirodno bile bi livade i sume pune njih.