Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vehabije ne mogu doci do izrazaja od ovih pljackasa po Sarajevu. Uzese im slavu.
sad ce oni nesto izvest da dobiju naslovnu na klix-u :P
Uktast ce tene pa prodavat svoje kako se prica da rade u fahdovoj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na Dobrinji može opljačkat ko hoće i šta hoće, osim kasina na Imzit (TD) pumpi i Kluba igara Lutrije BiH, jer su pripadnici policije dan i noć u ta dva objekta.
Da nije i ovaj vehabija? Čisto informativno?
Grad Sarajevo je definitivno nesiguran grad.Rekonstrukcija sudstva i policije.A da bi se to ucinilo mora se vlast mijenjati,da bi promjenili vlast do stanovnistva je.Ko na kraju snosi odgovornost_
E jesu se navadili :D
ukro zlatnu kašiku
MRZIM KOKOŠI
Daj ba, nemojte lagati narod. Da je bila pljačka, ko' da Nefa ne bi znao!? Živio Nefa
Milicijo oruzana silo...papci rade sto je njima milo.
Hocemo li i ovo svaliti na te "vehabije" jer od neki dan izgleda da su nam svi problemi od njih? No, kada ovi klosari kradu, pretucu, prijete i ubijaju nevine ljude po gradovima BiH, to nije terorizam. Nikad necemo reci nesto za auto mafiju, pljackase, i narko dilere jer nemaju ljudi muda za to. A balija jedva doceka pljuvati po nekakvim vehabijama iako on nema pojima sta je vehabija niti je ikad procitao u zivotu ko je izmislio tu rijeci. Jadan smo mi narod. Fuj.
#prayforSperbanka
BER banka, nije Reiffeisen. Osigurana, dakle policija može mirno spavat. A bogami i Kockica. KAd kod neko opljačka banku odmah njega PO GLAVI, a dvjevoku ZA KOSU. Eh kako bije ona policajka Stana. Dođe mi da se prijavim za izvršioca samo da me ISPITUJE !
Znači sutra opet dan žalosti
Pljacksi VS Vehabije 2:1
Kazu lik Anonimus totalni
Prijavi! http://tiny.cc/Antiklix
Super.Samo banke treba pljackati,drugacije im se ne moze u kraj stati sa kamatama.Ne pozelio nikome da kredit dize.