Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas covjek pozeli da joj sve kosti polomi kad vidi ovo.....
MA ODMA U BAKOVICE VIDIS DA JE LUDA
Treba je svezat lancima, bacit u neki podrum, uzet praznu flasu Zdrepceve krvi i gurat joj u supak dok joj oci ne ispadnu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Alma Monić KURVO!!!
jesi to je prepozno jarane, daj nadji je da je svi vidimo da ne pljujemo po cesti kad je sretnemo jer je nekulturno... :D
1 lajk jedan udarac u bubreg Alme Monić
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
znam ja ovu kuravu, zovu je LALA, zivi na otoci prekoputa merkura. citava familija im je mahnita, nalet ih bilo...
e hebo bih joj ja znanje da je ovo moja mama bila... nebi dobro prošla nikako...
E pa, Alma, samo čekaj da te vidim na ulici!!! Vjerujem da mnogi dijele moje mišljenje. Tu ti kosu ofucanu treba počupati!!! A gledaću da tvoju sliku podijelim sa svima na FB, pa neka se širi glas. Pa stisni da izađeš na ulicu!!!
Daje moja majka u pitanju klitoris bih joj odsjekla. Kuja ona isfrustrirana!
Ovo je moguće i reklamni trik agencije koja je preuzela staricu, a radi i po hrvatskj a radnici nisu prijavljeni.
DAJ KEMO NE PRICAJ GLUPOSTI,TKO ZNA KOLIKO OVOGA IMA JOS POSVUDA.ZA OVU ZLU ZENU NEBIH MOGAO IZMISLITI KAZNU KAKVU BI JOJ PROPISAO.
OOOOOOjjjj cuj nece tuziti, a jos imaju video dokaz!!! OOOOOOjjjj zemljo Zambijo!!!
Nista novo u gradu kriminala....
Dajte mi ovu da me cuva, nabrijan sam danima :) Kupit cu nam i ring sve u full-u :)
Daj Boze da ona dodje u godine ove starice, pa da kakvom "srecom" i nju neko ovako zlostavlja. :)
Slučaj nismo prijavili policiji, jer smatramo da je pravda u našoj zemlji isuviše spora u ovakvim slučajevima, a iz istog razloga nećemo ni tužiti Almu Monić", kazala je kćerka starice, S. Č., za portal Klix.ba. ma nemoj, da je neko ovako maltretirao moju majku do zadnjeg dana zivota ako treba bih se borila da ju smjestim tamo gdje pripada. ovo je fuj, ne mogu da vjerujem kakvi sve ljudi setaj medju nama, iako im je mjesto u zatvoru
Najgora joj je kazna što više nikad neće naći posao, samo nek se imena objavljuju,...
daj je u predsjednistvo ni oni nisu normalni
Ovo je odličan način kazne, mislim da je po počinitelja ovo daleko gore nego da ju je sud ganjao a da je izašla vijest sa inicijalima. Izopačenje od društva je gore od zatvora. Za ovu ženu više nema ni oprosta, ni posla, ni prijatelja,... Veliki Bog čuva one koji se ne mogu brinuti sami o sebi, i njihove mučitelje zaista čeka teška kazna. Neka nas Bog sačuva da nikada ne budemo od nepravednih i nasilnika.
svaka cast za komentar.
Strasno; ovakvo izivljavanje jedne "njegovateljice" nad starijom osobom, stvarno prelazi sve granice logike, normalnog... ljudskog. - hitno je optuziti i osuditi u skladu sa zakonima - zabraniti pristup ustanovama u kojima borave djeca, stariji ... (skole, obdanista, bolnice, domovi ...) - sudski odrediti radnu terapiju (mozda u nekakvom kamenolomu), posjete psihijatru ... Boze dragi, pa naprosto da covjek ostane bez "a" ... :(
Molim da joj se sudi za ovo i da astronomsku kaznu kao i da vrati sve sto joj je placeno do sad! Isto tako molim njenog poslodavca da joj da otkaz kao i ostale institucije i ljude koji imaju svoje biznise u ovoj drzavi da zapamte ovo lice i onemoguce joj bilo kakvo zaposlenje u buducnosti! SVE SEM TOGA JE NOVI ZLOCIN!