Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pomiriće se oni, zna ona da on nju voli, ovo slučajno bilo, iznerviro se nešto...
I sad ce ga poslije nagodbe sa sudom pustiti na slobodu I biti ce im jako cudno kad je opet zbode ili upuca...FUJ
Ako nisu vjenčani onda je ljubavnica, ne more biti supruga. More bit žena, družica ili ljubavnica a to ne more i ne sme biti u šerijatu jarane :)
To nek reguliraju ovi koji nose feredžu i fes
Potezanje i uporaba noža- automatski doživotna, nošenje noža - ubojstvo s predumišljajem u pokušaju..., pa da vidimo tko će se mašiti za ćakiju i tko će je uopće nositi.
U Japanu je meni se cini,dobijes automatski 10 godina zatvora ako nosis pistolj.. A velike su sanse da dobijes dozivotnu ako metak ispalis iz pistolja.. Ali gdje je Japan gdje smo mi =)
hvala bogu nesta normalno da cujem za nasu drzavu, dosadila mi je ova radost o kosarci ;)
Too je tollkaa ljubav da ju je MORO nožem roknut JARRAAANEE___________________________!!!
Mora bit da se nije htjela vjenčat ..... ! ! ! !
svasta u danasnji vakat,pa ti budi sa budalom..
upravu si vala
sta sam ti napisala :/
Pa danas se ljudi ne znaju ni posvađati? Odmah se hvata noža, pištolja, bombe, automata, čekića, šrafcigera... :))) Šta mu je to uradila da je morao ubosti nožem? Oboje su sileđije. Nisu vjenćani, ne moraju se razvoditi, nego samo razići.
@una-drina, ti stvarno nemaš veze s'vezom! :)))
@una-drina, ma šta me za njega briga, odvratan mi je. Nego, kažem zbog uvođenja šerijata. Šta te spopalo, kao da ne znaš da se šerijatski može vjenćati ko god želi I BEZ UVOĐENJA ŠERIJATA. Samo se jedna žena može vjenćati u općini, a četiri po šerijatu, računajući i ovu prvu. Ko može da sebi dozvoli taj luksuz, znači ima dozvolu od Boga. Ne može to svako. Bar ne kod nas na ovim prostorima, jer nikada nismo imali takve obićaje, osim možda neki, ali veoma rijetki. Ja ne znam nikog sa više žena. Najispravnije je JEDNA ŽENA-JEDAN MUŽ.
Otključaj komentare, Klix, jakako! Nisu odavno ovdašnji klixovski eksperti prosipali svoja stručna mišljenja na datu temu.
JAKAKO DA JESTE TAKO
"Ubo"? Jao Klix:u!
Infinitiv jeste ubosti, ali moze se valjda drugacije izraziti. Ovo mi nekako dodje kao govorni, a ne pismeni jezik. Mozda za primjer: Muskarac u Hadzicima (ili gdje vec) nozem ranio partnericu (nevjencanu suprugu ili sta vec)...
Eh sada, je li "ubo" ili je "izbo"? ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Pa što mladu zbode -.-