Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja da imam zenu, pazio bi i nju i svu njenu familiju
sad su jedan jedan :-) ovaj njemu uvalio kcerku,a ovaj njega razbio .. voda-voda
s,ta je sad opet, nista nije valjalo kada je bila semiha borovac, gdje je SDP da napravi drzavu po mjeri covjeka. Briga njihza drzavu i narod vazne su pozicije i lova koju nudi drzava.
To zetinoooooooooooo
Kcerka nasla nekog hairliju.
sam ga naklat!Nije htio da mi isplati miraz,a ni scer da uzme nazad!
krkanluk teski
AHHAHAHASHAHA ljakse skonto da mu nije on za cerke
Safet Zajko rahmetli je bio nas general koji je rekao:\"Svakog trena se moze poginuti,jest da je to nesto tesko,ali za ovakvu stvar se moze i zivot dati!\"-cim cujete ovo znate da se radi o Bosanskom generalu,pardon GENERALU,jer ove rijeci niti jedan cet.nik nije mogao izgovoriti niti ce ih ikada izgovoriti,Bosnu su branili ljudi koji se nisu plasili smrti,zato je pobjeda na nasoj strani.KADA NADJES NEKOG GENERALA VRS DA JE REKAO OVE RIJECI JAVI SE!!!!
@role a ti glupane napravi zensko.Nije ti zena kriva sto je rodi nego sto je ti napravi.
@Srb-out osoba za koju trebas ustati kad pises a nekamoli kad izgovoras.Ah da zaboravih na tvoje pitanje, to je osoba koja je bradate spodobe,zlocince i srpske Eroje selila na drugi svijet nesto poput j.p. ukop ili koja vas je handrila u te zaludjene glave bez mozga.
@srb-in vazno je nama da si ti upamtio ko je bio General Safet...
@ Ljakse otkad u Buljakovu zivi sarajevska raja
Preporuka svim zenama ne radjaju zensku djecu. Ultrazvuk i abortus zenskog ploda ce svijet osloboditi svih patnji. Muskarci, eto vam planeta, da ste rahat.
otkad se punac govori u Sarajevu???
sta je to punac???? junac
Trebala ga je punica punim zavaliti!