Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je, vracamo se u normalu. Ovoj zemlji je bio opasno zaprijetio mir.
I ja se pitam šta je s ovim narodom. Kad, jednom u pedeset incidenata, budu krivi Romi, uslijedi pet stotina komentara u kojima se priziva Hitler, traži se da se baci atomska na Goricu, da se spale \"ciganska naselja\", govori se o primitivizmu, o tome kako treba sjeći ruke curama koje džepare po Ferhadiji. U ostalih 49 incidenata, kad učestvuje, recimo, Ćelin sin ili neko drugi od \"sarajevske raje\", niko ne kaže \"primitivni MI\", \"primitivni Bošnjaci\". Naprotiv, traži se \"država zakona\", postavljaju se pitanja \"gdje je policija\", kuka se kako se \"ne smije na ulicu izaći\" - ne kaže se OD KOGA. Ja bih samo molio da komentatori ostanu malo dosljedniji... Ako krpimo po Srbima i Hrvatima, ako ***emo majku Romima, Sandžaklijama i Fočacima, bilo bi valjda pitanje osnovnog kućnog odgoja da se pogledamo u ogledalu i kažemo, \"pa nismo ni MI toliko čisti\".
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
treći put u 15 dana pale isti kamion,nevjeroatno.......naravno nisu nikoga uhvatili.kako su sposobni ovi policajci i ovaj beh(t)men
http://www.youtube.com/watch?v=Pg5zfPKNSc4&feature=related
Sto je gorio, gorio je :)))
kako se vi Bosanci volite bosti ! jel to od doba Turaka nesto ostalo u krvi ! ?
cisto informativno, narkoman koji je zapalio taj kamion kupio je benzin na Turk Oil-u 100 m od tog kamiona.... ;)
aaahhahahahahah, hhahahahah, ha-ha-haaaaaa... ... ehheheheh, hehehehheeeheh, heeeeeh... ...
JA MISLIM DA JE OVAJ PRODAO TRULE BANANE NEKOME NA VILI PA ZBRISAO NA ILIDZU ALI SU MU DOSLI GLAVE .... necemo trule bananeee !!!!!!!
Država za čovjeka, država za zbodenog čoveka!
eh kad vocari zakuhaju izmedju sebe vidjecete cija majka crnu vunu preedeee
NE ZNAM KOJI SE Q*R*A*C JAVLJAU OVI SMRDI..... HAJDE SMRDE SMRDITE STA VAS BOLI Q*R*A*C KO SE BODE... VIDJELI STE DA SE LIK ZOVE EDIN I ODMAH POLETITLI DA PISETE EVO GA M*U*S*L*I*M*A*N MANJE...ETO KAKAV STE NAROD JADAN I BIJEDAN.... M*A*M*U VAM J*E*B*E*M ....ZBOG VAS OVAKVIH KOJI SE JAVLJATE NA SARAJEVO-X .. POCEO SAM DA MRZIM SVE SMRDE....G*A*M*A*D* JEDNA..CUVAJTE SVINJE, ZAJEDNO SE VALJAJTE SA NJIMA PO BLATU... ALI OD*J*E*B*I*T*E OD BOSNE.. I OD ISLAMA,NISTE VJERODOSTOJI ISAMU JER STE GADNI...
Drzava za covjeka
Prijedor: Ub.io se ručnom bo.mbom Drago (Stojaka) Panić (65) iz Jelićke kod Prijedora ubio se aktivirajući ručnu bo.mbu M75, rečeno je Srni u policiji. srbi su teroristi.!
svim mafijasima j*e*b*e*m m*a*t*e*r* u pizdu! pa nek se i dalje bodu
Ništa novo u islamabadu. Možete vi udarati minuse do mile volje, ali je činjenica da vam je zulum ušao u krv i gene, a pošto ste odavno rastjerali one prema kojima ste pravili zulum 450 godina, sad udarate po svojima. To su činjenice, a vi kako hoćete.