Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Romobili su opasnost i za pješake i za vozače. Vozači romobila se ponašaju kao najgori divljaci, a ne postoji nikakva zakonska regulativa. Užas.
Nemoguce ga je vidiet na pjesackom jer uketi brzinom 20km iz tvog mrtvog ugls umjedto da stane debilcina
Krece sezona majmuna na motorima a kad padne s motora onda mame po fejzbuku placu a dok se to ne desi oni su glavne face
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izlijeću kao da im ni do čeg u životu nije stalo. Dok voze fiksiraju pogled u jednu tačku ko bikovi, niti gledaju lijevo, a ni desno. Uveo bih neki vid polaganja vozačkog ispita za ove BinBin kamikaze.
U pravu si i za njih je potrebno neko testiranje.
Prolaze kroz raskrsnice na crveno, misle da semafor vazi samo ako si u autu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemojte srat o romobilima jer svi znaju da saobraćajna kultura u Sarajevu ne postoji. Apsolutno niko ne poštuje pravila i svi se ponašaju kao da su oni jedini na putu, nebitno koje sredstvo prijevozna koriste.
Kritična masa se stvorila, eto šanse za rat pokrenuti... Romobilski pokret, RP svat skinut, a sada ARP raja uzvraća udarac...
AUTA SU ISTO OPASNOST ZA ROMOBILE I PJESAKE.ZAKONOM SE TO SVE REGULISE.OSIGURANJE ZA ROMOBILE TABLICA KAZNE KO KORISTI PJESACKU STAZU SA ROMOBILOM BICIKLO.NAPRAVE SE STAZE ZA BICIKLO I ROMOBILE .
Udaren je na stazi za bicikla!
Bože, oprosti mi ali njih mi nikad nije ni malo zao
Zadnja vijest gdje se spominje romobil na Klixu je 23 august 2023 godine gdje je vozac romobila udario pješakinju.E sada skontajte koliko su romobili opasni.Ove antiromobil komentare pišu zavidni vozači koji zaglave u špici a mi romobilisti pičimo i imaju mahanje od nas.Imamo i zavidne pješake koji se kilave i koji nikada nisu provozali romobil i ne znaju koji je to užitak i praktičnost.
Zabraniti romobile,motore,bicikla Jel tako a kockaste glave trebaju ostati u saobracaju koji niti žmigavca daju niti poštuju saobraćaj a stati pješačku na pješačkom za njih je poniženje.Sve vama smeta osim onog što je stvarni problem ali eto od naroda koji je napunio dvoranu Torabiju i ne treba puno očekivati.
Mislite vozac romobila kao muha naletio na automobil.. Cim je vozac nije biciklista, znaci upravlja nekim motornim vozilom zar ne.. To treba regulisati sto prije!
Budimo realni ,kada smo zadnji put procitali ovakvu vjest da se romobil spominje.Prije ovoga nekoliko pucnjava gaženje pješaka sudari svakodnevni a ovi dole u komentarima jedva docekali da osude vozače romobila.
Pa ko još vozi romobil po kiši i sniijegu zato i nije bilo vijesti
Ljudi su totalno neiživljeni. Zašto svako prevozno sredstvo i put od tačke A do tačke B mora biti adrenalinski izazov za raju? Ne kontam, majke mi. Čega god se dočepaju, gasaju do daske i uglavnom pješaci ili pošteni vozači trpe.
Ove romobiliste i motocikliste zakonom zabranit.
Glupe ljude trebaju zakonom zabraniti. Budala će napraviti belaj šta god da vozi.
jeli problem donijeti zakon da MORAAAŠ STATI I GURATI BICIKLO ILI ROMOBIL na semaforu???
Test inteligencije dati da polazu ovi romobilasi
Haj sve druze al kad vidim 2 muskarca na jednom romobilu…
Njemačka je uvela obuku ako želiš ovo vozit po gradu, prve godine kad su se pojavili preko 100 mrtvih je bilo... Cirkus kraj mene lik danas proleti na Stupu ko mali skuter...
Izlijeću niotkud kao muhe bez glave .Treba ih registrovati i kaznjavati