Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da ni na crash-testovima nisu uspjeli da ovoliko stuku Golfa i Fabiju ko što je uspio bošnjo.... svaka čast - remek djelo....
Ovde je izgleda puno gramaticara od komentatora. Cudi me smo odkud tolika nezaposlenost u BiH sa tako "pametnim" narodom ?
@god Free Za razliku od tebe i takvih pametnih gramaticara je imam dobar poasao sa dobrom platom. "Balegranje" ??? Iz kojeg je to rijecnika ? Hahaha , nemoj matereti vise nekoga ispravljati kad ni sam ne znas gramatiku.
@Dino Z
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
stalno saobracajne nesrece
Pa da.
HAHAHAHAHAHHA NOVINAR iz donjih čekrčića ocm HAHAHAHAHHA
"Izišli" kakav je ovo apsurd od portala..
pa desi se svakom da pogrijesi
Je l' se oni zezaju s ovim "izisli"?
Golf...uzrok br. 1 na cestama u BiH :(