Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Domaći vozači apsolutno moraju poštovati sva pravila i to bez izuzetaka kada upravljaju diplomatskim vozilom . 10 ak % se ne pridržava pravila i to obično budu mahom stranci jer posjeduju diplomatski imunitet Jedino sto policija ne može to je da pretrazi diplomatsko vozilo osim po nalogu suda uz prisustvo uposlenika te ambasade ali samo ako se sumnja na transport droge ili težih krivičnih djela Sve ostalo policija može , zaustaviti, kazniti
Dovoljno je da kazu da je ekselencija i nikom nista🤣
frisko uhljebljeni vozacki seljacic otkrio cari V8 motora :D
Vozace ovih guzonja treba strozije kaznjavati
Gluppane, Becka konvencija, ni parking ticket mu policija ne moze naplatiti, ne smiju ga ni zaustaviti bez velikog razloga ili jedino ako mu zele popusiti.
U Varešu se nalazi jedan od najisplativijih, ako ne i najisplativijih rudnika srebra na svijetu, gdje su troškovi eksploatacije po ekvivalentnoj unci srebra među najnižim, ako ne i najniži na svijetu, kao što je direktor kompanije rekao na Sky telviziji. Nama se servira barit, olovo i cink. Koncesiona naknada iznosi cca. 0.6% od vrijednosti rude. Stanovnici Kaknja uglavnom ne piju vodu se česme jer je rudnik u neposrednoj blizini vodozaštitne zone. Odakle li diplomatsko vozilo tu?
Projekat prate brojne sumnje na nepravilnosti, a kad se problem pojavi, javi se neko da ga ispegla. Do sada je posječeno najmanje 90 hektara visoke šume, a ne šikare kao što premijer kaže.
Vareš je bio skoro napušten i prazan gradić a sad kad se neko dosjetio da tamo ima ruda i plemenitiih metala sad vam ni to ne valja...pa što se Bošnje ili Hrvati nisu toga sjetili i uložili lovu u iskopavanja?!?!? nisu jer je lakše uživati u opljačkanim milionima bez ikakvog rizika...