Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoć lola na marijin dvoru na zadnji točak pa kroz crveno... Da ih žalim? Nikad
Ne generališem, kad napišem ovo što napišem zna se a koje mislim. Iako ih je vrlo vrlo malo, ima normalnih motorista!
U ovim ljetnim danima cesta je pojava tinejdjera od 15-16 godina na ulicama, koji voze bez kacige, puni adrenalina, bez ikakvog znanja o saobracajnim propisima. Najvise je izrazeno to u prigradskim sredinama i u ulicama gdje je saobracaj slab. Mislim da se prema njima mora posvetiti mnogo veca paznja, iskljucivanjem iz saobracaja i slicnim mjerama. Pravi motociklista vozi skuplji motor, nosi kacigu i u 99% postuje propise, dok ova kategorija na vespama i slabijim motorima predstavlja velik problem ostalim ucesnicima u saobracaju.
A golf dvica???😈😈😈😈😈😈
Damije jedno jutro otvoriti portal neki da ne pise u sudaru povrijeđen motociklista :( pa zar svaki dan :/ i ja sam vozim motor al brate slatki pazim i gledam gdje kud kako koliko....
70% motociklista u BiH posjeduje neregistrovano motorno vozilo. 60% njih nema zastitnu opremu. 70% njih nema ni kacigu. 99% njih ne yebe saobracajne propise.
izvor: sup*k anonimnog alkoholicara
bilo bi lijepo da ovo stane. svaki jbn dan neko strada. milicijo imal' vas?
je li kod vijećnice ili vjećnice?