Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto komentarisete kada ne znate! Ovo je bilo sigurno 800 metara od pijace i nije bilo na magistralnom putu. Radi se o putu kroz naselje koji je uzak i jedva se dva auta mimoilaze. Tu ima pravac i brzo se vozi, a TROTOARA NEMA !!! Svaki radni dan tuda stotine djece prolazi u obliznju osnovnu skolu i nadlezni nisu u stanju trotoar napraviti. Pravo je cudo da do sada ni jedno dijete nije stradalo, a prostora za trotoar ima koliko hoces!!! SRAMOTA!!!
Mislim da vozaci trebaju vise paziti...znam da su pjesaci nekorektni, ali u nesreci uvjek je njima gore...a i sami znamo da pjesake gaze i na trotoarima ...ko zna sta je jadnim ljudima u glavi 1001 problem ,a ovi u autima od 50.000 samo "cepe" ko da imaju neke bitne obaveze osim sto babi luzu jaja ko onaj levat sto nedavno ubi coeka i pusti se ga ..retard krmeci
Ma zar tamo nije pijaca? A sranje vala, gdje se pijace prave na sred ceste ??? I mislim da tamo nema bas trotoar, koliko se sjecam.