Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispade ovo I. Sarajevo geografski najveci grad na svijetu. Doseze cak i do Drine.
Narod sa prostora BiH potcjenjuje stare izreke i dovede se u situaciju da bude kriv zbog dobrocinstva. Stare izreke-kada nevoljniku posudjujes novac dajes jednom rukom,kada treba da povratis svoj novac trebaju ti obadvije ruke i noge.Ako hoces da izgubis prijatelja ili da se otrasis naporne osobe samo mu budi zirant ili posudi pare.
oteo oteo trebao ga je prebiti ko macku i baciti u rakitnicu
oteo oteo trebao ga je prebiti ko macku i baciti u rakitnicu
Cuj to zatvorio duznika koji nema para u prostoriju i nije ga mislio pustiti dok ne vrati pare , kako je mislio da mu vrati, zatvoren a para nema.
Komšija Ragibe, eto me.
opština rogatica u gradu istočno Sarajevo????? xD
oteo ga sto mu je dugovo novac sta bi tek bilo da mu je lovu ili pare dugovo
A budale čoka. Trebalo je da se zajebava po sudovima, pa da naplati za 10-20 godina.
Previše ovaj moron gleda američke fimove
Zasto, kad mu treba dodje kumi i moli, a kad treba vratiti pravi se blesav. Nije ga ovaj za dzaba vezao. I meni su jedni ljudi duzni. Zvali milion puta dok nisu dobili pare, evo pet gd se nisu javili. Ja sam im oprostila. Nekom je ocito obraz djon jbg.
@Rapsodia A znate li Vi gospođo možda da "kumi i moli" zato što nema?? Zašto ovaj moron nije oteo pojedince koji su mu sve uzeli, krov nad glavom, posao, a da ne govorim koliko je jadnog nedužnog naroda izginulo.... Ali ne, Vi i taj isti moron opet glasate za te iste ! Srdačan pozdrva!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
jesul otmicari bili nastrani, ako nisu onda je dobro prosao. :))