Automobilom sletio s puta i poginuo
0
Ribari pronašli leš Srbijanca u koritu Miljacke
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tocilo jedno novinarsko, nije NEZGODA vec NESRECA ili NESRECAN SLUCAJ. MRTAV COVJEK NIJE NEZGODA o levatu. Nezgoda je kad uganes nogu i kad se oprzis.
haha, ostalo slovo nj na cirilici.
Kako ste bezobrazni da se vama to desilo ili da vam se desilo u porodici to ne bi bilo o.k . Al posto ga ne znate pricate tako nekulturno sram vam bilo. Nek te bog cuva druze moj bijo si pravi drug. Ostaces nam za uvek u srcu.
sto je vozio reno francusko govno ko ga j-be
Ovo se zove bosnjacko-srpsko pismo: \"...tiјelo prevezeno u prosekturu KC Kasindo radi vršeњa...\" (obrati pažnju na slovo N...)
joj da ga vidi babo
Dovoljno vijesti od policije Sarajevo da čitamo još o onim tamo iz Istočnog Sarajeva
Reci mami da podgrije paprike,večeras smo u akciji
Administratore, neka mama podgrije supu, dolazim veceras. Bice igranja s kozicom. Tebi opet donosim cokoladicu.
jedan baljo manje
Rijec \"les\" mogla je izostati u ovom tekstu.Malo osjecajnosti nije na odmet.Jer i njega je majka rodila i odgojila i neko ce suzu pustiti.Covjek je ljudsko bice a ne zivotinja. Iskreno saucesce porodici
ah, sto se neki rasipaju kulturom po portalu
pozdravi mamu
\"...radi vršeњa obdukciјe.\" meni stvarno ne smeta cirilica, kao nase staro bosansko pismo ali mijesati cirilicu sa latinicom - dobili smo novog vuka na s.a.-xu
@fff Tesko tebi kad tako razmisljas cak i u ovim danima mjeseca Ramazana. Momak od 28 godina poginuo i ti se radujes. Boze sacuvaj.
kolko je valjo eto niko ga nije ni tražio
Pa ni copy - paste na znate odraditi da valja: \"vršeњa\" :)