Automobilom sletio s puta i poginuo
0

Ribari pronašli leš Srbijanca u koritu Miljacke

Sarajevo-x.com
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Ribari su jučer oko 17 sati u koritu Miljacke, kod Lapišnice, pronašli leš 28-godišnjeg E. Z. iz Srbije i havarisano vozilo Renault Megan.

Policiјskoј stanici za bezbјednost saobraćaјa Istočno Saraјevo, jučer je oko 17sati priјavljeno da su ribari u mјestu Lapišnica, opština Istočni Stari Grad, u koritu riјeke Miljacke, pronašli nepoznati muški leš i havarisano vozilo, sapšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Policiјski službenici su na mјestu događaja konstatovali da se, za sada neutvrđenog dana i vremena, na pomenutom lokalitetu, u blizini magistralnog puta M-5 Saraјevo - Pale, dogodila saobraćaјna nezgoda do koјe јe došlo usljed zanošenja i sliјetanja van kolovoza automobila Renault Megan koјim јe upravljao E.Z.(1983. godište) iz Srbije.

U ovoј saobraćaјnoј nesreći smrtno јe stradao vozač čiјe јe tiјelo prevezeno u prosekturu KC Kasindo radi vršenja obdukciјe.

Uviđaјem јe konstatovano da se pomenuto vozilo nalazi u kanjonu riјeke Miljacke, udaljeno od kolovoza oko 200 metara, te da ne postoјi tehnička mogućnost izvlačenja.