Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast policiji.
Za šta svaka čast, jer su ih uhvatili zato što su isti ukrali mobitele nekoj djeci malo JAČIH RODITELJA pa je policija MORALA da proradi, koliko ih sedmično ostane bez mobitela pa nikad ništa..
brao ti ga bate
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Samo kosti lomit, ali po mogucnosti laktove, koljena i tako to, pad kad puhne vjetar na Tajvanu ima da jauce.. Nece mu vise naum pasti da ono sto na ulici nadje, prisvoji, a kamoli da otudji nesto :)
Ovo je najbolja stvar sto je SDA uradila u zadnjih dvadeset godina, haha. Tuga na sta spadose, bolje da su se u sverc kakav ubacili
Dripac nije sda odbranila Bosnu vec obicni ljudi koji su uzeli puske u ruke, a sto se tice sda nebi mi ni stigli do Hrvatsje a kamo li Svedske.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ppustit ih sta su radili
JEDAN slucaj, jedna ekipa narkića, a svako vece 100 djece, žena, maloljetnika zaustavljaju takvi razbojnici i otimaju. E moja policijo, dičite se što ste jedan slucaj uhapsili, a svaku noc 100 novih slucaja.
pohvale policiji, a sud bi trebao zatvoriti razbojnike i baciti kljuc pa neka ih, ulicece biti sigurnije bez te gamadi.
ovaj Adi u crnom kaputu ide u masinsku pao na godinu sta je za ocekivati klosar mrtvi
Policija može, samo ako hoće!!! A ove kriminalce.. polupati im sve zube.. !!!
Kakvi ovo krminalci? Debili obicni ! Misle da su ludi sto puse travu... Propali ko zeton momci ,a policija ce ih pustit za 2 dana :)
policija je kita. đaba troše buđeska srestva
A ponekad nešto i urade,samo da nam oči zamažu :/
vratite maloljetnicima mobitele da mogu ćhetat (sa ć) i stavljat statuse.
A najgore je to sto ce sutra, ali bukvalno sutra, opet biti na slobodi, I opet ce nekim maloljetnicima otimati telefone ..
Nek su im ukrali, nisu sigurno nekoj sirotinji nego guzonjinim sinovima koji su odma šmekali policiji a roditelji su im puni ko BROD. Snalazi se omladina na razne načine. ;)
Evo za sve one koji znaju,i prepoznaju dobru muziku.Non stop dj live extra mix. www.intenseradio.net.Samo za gradsku raju.Obavezno poslusati.radio je Nizozemski. A za dobre filmove. www.filmovita.com Filmovi su sve kino hitovi,gledati verziju 2. Trenutno ima od bolji filmova Elysium,Riddic 3,Gravitacija, Prometej ili Prometheus i td.Samo preporucljivo je da imate brzinu interneta. 5.00 mbps Download.Radi togada vam film ne prekida,i da mozete normalno slusati radio.
Tacno Casanova slazem se sa tobom. Ovima dobro polomiti ruke i nebi vise nikada tako nesto radili.
Ša je ba frajeru,ha...štos ne kofrćiš sad,ha...frka ha...
dobro ste smjeli trojica na jednog, mogo vas porokat sve jbt...
Izdrzi brate
Trpaj, trpaj, u maricu sve ih trpaj...