Troje povrijeđenih u Velešićima
0
Ranjeni u pucnjavi zadobili lakše povrede
Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarajevo je gore od new yorka !!!
Uobičajeni dan u evropskom gradu kulture.
AJMAR TRBOVIC,po ko zna koji put
4Sarajalija, Skenderija - Ali Pasina, eto centra Sarajeva, za tvoju informaciju... A ovi jadnici poput tebe, topite se u toj mrznji jedni prema drugima, zbog tebe i takvih poput tebe je i ovakvo nam stanje u gradu, drzavi !
mars za srbiju
a odakle si ti???????
Jadni ste Bosnjaci, kad ste se stali dijeliti na Sarajlije, Sandzaklije, Focake, Hercegovce, i sl. , tj. kada vam je to postala glavna preokupacija, umjesto da se okrenete jedinstvu i slozi... Ovako ce vam biti i u buducnosti, sve dok vam cilj ne bude jedinstvo i sloga! I dalje pricajte sta rade \"prave\" Sarajlije, i da su sve \"prave\" Sarajlje 116% skolovane, ko sto neki bistri \"pravi\" Sarajlija napisa ispod, a drugi ce vam brinuti o drzavi, dok se vi u svom jadu i svadji topite! Bravo \"prave\" jadne Sarajlije, jer vi ne znate sta znaci Bosnjak, to ce vam komsije Hrvati i Srbi pokazati kad vas svedu u jos bolj tor ;) ! Bijedno...
DOKAZANO DA SU POFALICI NAJJACE NASELJE U GRADU I NAJLUDJE
Oprostite mi zbog rijecnika,al\' neki ljudi u predhodnim komentarima se za**baju. NIje ovo za**bancija. A.H. mi je jako dobar prijatelji i samo sto nisam pocela plakat kad mi je rekao sta se desilo. Nemooj te se za**bavat sa ovakvim stvarima.!
tako se osječaju sigurnim nedužna djeca u novom sarajevu jer ovakve stvari načelnika PU Novo Sarajevo nezanimaju,važno je i njegov prioritet je kažnjavati gradzane po pjesačkim prijelazima i parkiranje vozila i spriječavanje rada privatnicima a sigurnost gradzana..... e time se on ne zamara.razasuti su kao pčele po gradu na motorima,biciklima,autima i kao pjesaci tako da oguliše gradzane i pješake na svakoj raskrsnici.E to je zadatak rukovodećih u NOVOM SARAJEVU.
Tuzno je vidjeti nivo frustracije u neBosnjaka. Pozdrav iz suncanog Sarajeva ;)
kome treba divlji zapad???
Eto moj dragi sandzo zbog takvih neumjesnih komentara na racun Sarajlija su sigurno i ovi momci povrijedjeni... Dok se \"mnostvo\" ne nauce ponasati mrtve glave ce padati !!!
A sad se svi mirno raziđite!!!
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Prikaži?
Mogu li pokusati skupiti najvise dislike-ova???
Da se ne lazemo ovih pojava ima svugdje po Bosni al jako rijetko, ovo je karakteristicno za Sarajevo i 95% ovakvih i slicnih slucajeva desava se u Sarajevu . Na sta je Sarajevo spalo da mu klosari kroje sudbinu tj stvaraju nesigurnost u cijelom gradu. Ovo je zalosno. Stvarno bi volio da viidim ko bi to dosao u Krajinu pa da ovo uradi taj se nije rodio i ako se je rodio nece dugo da zivi. Bujrum svima i za posao i za uzivanje a da pravis probleme neces sigurno jer znaju se nepisana krajiska pravila.