Bolnica u Mostaru
0

Ranjeni mladić iz Gruda van životne opasnosti

FENA
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Mladić S.B. (1987.) iz Gruda koji je sinoć ranjen iz vatrenog oružja u caffe baru "7" u Grudama hitno je operisan i nalaz se izvan životne opasnosti, potvrdila je za Fenu glasnogovornica Sveučilišne kliničke bolnice Mostar Ana Marija Dedić.

Po njenim riječima, S.B. je zadobio dvije ustrijelne rane, a nakon operacije njegovo zdravstveno stanje je stabilno i nije životno ugrožen te je smješten na Odjelu intenzivnog liječenja ove bolnice.

Naime, S.B. je sinoć oko 19 sati ustrijeljen pod još uvijek nerasvijetljenim okolnostima iz vatrenog oružja. Odmah nakon primljene prijave o događaju policijski službenici Policijske uprave Grude izašli su na lice mjesta i tokom večeri izvršen je i uviđaj.

Na licu mjesta jedan građanin predao je policijskim službenicima automatsku pušku s 26 metaka u spremniku. Do sada su slobode lišene dvije osobe i nad njima se vrši kriminalistička obrada.

Policijski službenici intenzivno tragaju za muškom osobom s hrvatskim i bh. državljanstvom (23), s prebivalištem u Splitu, za koga postoje saznanja da je jedan od aktivnih sudionika ovog događaja.