Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VLAGO OSOBI KOJA JE PUCALA PA JOJ TITO NIJE ŽIV. BRALE SASLUŠAĆE TE (AKO TE UHVATE) I NARAVNO BRŽE BOLJE PUSTITI KUĆI. ALI DA JE TITINA POLICIJA TO BI TI SIGURNO MILION POSTO BILO POSLJEDNJE PUCANJE U TVOM ŽIVOTU. OĆU OVOJ ,,HAJ-VAJ,, DRŽAVI MOŽE DA RADI KO ŠTA HOĆE I NIKO NI ZA ŠTA NE ODGOVARA ILI KO FOL NEŠTO MALO GA KAZNE. HAHAHAHA
Ne treba njemu Tito ovaj je aBd na pogrešnog naletio.
čuj samo 2 osobe i čuj samo ranjene. Kakvo nam je pravosuđe prognoziram u Sarajevu vrlo skoro svaki dan 6 d 7 mrtvih osoba, naravno ubijenih od kriminalaca ili u obračunima. To je realnost jadnog, ubogog a ni krivog ni dužnog bosanca i hercegovca sve dok dam ,,EXPERTI,, vode ovo malo zemljice.
auu vec sam se zabrino nije odavno bilo nista u gta rajvosa ediition
vehabije zapucale..? kasnila uplata za dužinu brade :P
A.M.A i A.M.A ??? Težak vam ovaj kišni dan, ha?
Evo dodaše 29 i 26 god. da nas ne bi zbunili, k'o što jesu :)