Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja znam koje pucao i zasto , ali nesmijem to objaviti jer bi me Hamo ubio kada bi ga ocinko
ja sam prosao u pola 5 u jutro nikoga nije bilo vala ...samo taxisti
\"izasli... i nisu zatekli nikog od aktera....\" - bas cudno, svi smo ocekivali da ce akteri biti tamo da se malo ispricaju sa njima.
@ Simo Laktasi Nije Dodik nego Semiha Borovac i Tajo! Tj. Mama i Tajo!!!!!!!!!!!!!
A jeste mi vi mjerodavni za davanje komentara
Mene interesuje da li je imala tremu pred nastup :P
sto su uranili :)) ni manje ni vise vec u 5a policiji je puno trebalo mup 500metara HEHe od radiceve da je potrcao strazar mogao je vidjeti ko je pucao :)
Radi reket ko dragstor, nonstop. baliska posla.
@Roki to sam ja slavio priznanje Republike Kosovo od članica Arapske lige i još nekih zemalja ;) Međunarodno, Republic of Kosowo (sa doplim W) ;) :D :)
kada cemo poceti organizovati obracune kod bbi centra... htjeli smo zapad dobili smo divlji :) najbrza ruka starog grada protiv najbrze ruke centra tacno u podne pred bbi centrom :) sala sala da se razumijemo :)
Mora da je Dodik kriv za pucnjavu.
Materijalna Steta je novi Sarajevski bend. Glavni hit im je pucam pucam pucachu i materijalnu stetu pocinicu....
I sada je mogu vidjeti kako nastupa, tiho, na vratima...
Materijalna šteta je nastupila?
Ma to Škripari pucaju. Nema tko drugi!