Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy/ Vanzemaljci u Sarajevu !!! Udjite u profil.idite ispod slike \"My videos\" i pogledajte klip! Nije preporucljivo za mladje osobe,i osobe sa srcanim problemima!!! Klip je sniman od strane sarajevskog gradjanina !!!
oj Saraj\'vo behar-grade...
Da nije ovih komentara vjest bi bila ( 0 )
ˇ@dr.Kljajic--hahahha oplakah....
PAZI IM GODIŠTA, NISU DO 95 MOGLI IMATI 18 GODINA, ZAR SU TAKVI ČLANOVI RATNIH VOJNIH INVALIDA, ŠTA SE SVE NE RADI
Ne mogu da vjerujem da je lik stavio sliku sa pištoljem i motorima na FB profil. Pa to je kao poziv \"dođite i upucajte me\". Kada će ljudi naučiti da se na profil ne stavljaju stvari od kojih te poslije može zaboliti glava...i skoro čitav profil mu je otvoren WTF!
http://www.facebook.com/photo.php?pid=406363&id=100000226328093&ref=fbx_album#!/photo.php?pid=9078&id=100000226328093&ref=fbx_album&fbid=100397416644469 jel to taj
Momci, da li je pucnjava bila ne Brekci ili na Slogzi?
to je na jezeru iznad okretaljke :D
pa ja koliko znam Jezero je samo dio Koševa!
Nije breka ulica Asima Ferhatovića... između Koševa i Jezera.
Ako se misli na ime SLOGA onda se kaze SLOGI. Vehid je upravu. A ako se misli na opcu imenicu sloga onda se kaze slozi. (Zivimo u slozi, Bili smo u Slogi..)...Nazivi gradova, ulica, kafica i slicno ne trpe nikakvu promjenu !
vehide kaze se slogi zato sto je skracenica i kod skracenica se ne moze mjenjati nista a ne iz ovog razloga koji si ti naveo lahko ti je pricati o gramatici nekolicini huligana
aha momci... znaci od sada ja da se pucam samo na BREKCI ???
Vehide, ovo je palatalizacija. Tvrdo \'č\' ispred \'i\' prelazi u \'m\' Znači ispravno je \'brekci\'