Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ite kako Suljagić zna ko zapuca na njega!!!! Stigli ga aferimi: naplaćuje mjesto na štandu, štandove, naljepnice,... govno jedno od čovjeka ovaj Suljagić!!!
mislim da niko nije pucao bez razloga..
Zlaks usta ti se naserem Sarajevska
Eee jes nam pravo zao,ali samo sto ga nisu pogodili!!
Nisam sigurno mada ne znam ni za njih da je to tako.Ćiji li si ti pa si tako obavješten.
http://en.wikipedia.org/wiki/Taxi_wars_in_South_Africa Prije nego nam se ovako nesto desi vlasti bi trebala konacno srediti stanje u pogledu taxi prevoza, mislim prije svega na ministra prometa i na MUP.
Evo insajdera. Ciji si ti sine? Reci starom da sporije diktira ili da nauci \"na kompjuter\"
602 focus sivi karavan,084 golf 4 sivi,892 bora zatamnjena ljubicasta,608 audi 4 sivi,svi na igli...298 zeleni pasat 3 brko alkoholic.r teski,uvjek zvace zvake da prikrije,742 mercedes 190 zeleni alk.s isto,...da nisi ti ZLAKS jedan od ovih pa se bunis....?
Sve sami pametnjakovići i ti si neki filozof mms šta ti umiješ ćuj umiješ odakle si ti zaluto na asfalt šta ti znaš o taxiju pametnjakoviću
To pametnice strašno pametan komentar divim ti se koliki ti je koeficijent inteligencije ravan je nuli.
Zna se ko su velika većina Sa. taksista nista drugo nego wannabe kriminalci ali ni to ne umiju. Ljenčine koji su previse gledali Al Pacinove filmove.
Sarajevo taxi da se pita naplaćivao bi kilometar 100 a start 1000 KM!
Niko se nikom ne ulizuje jer za to nema potrebe branim firmu za koju radim i branim svoj ugled i ugled ljudi koji pošteno rade a što se tiće propadanja SARAJEVO-TAXIJA to su samo puste želje pojedinaca to se nikad neće desit jer smo mnogo jaki pa pa kad znaš te pjandure i narkomane iznesi javno koji su pa nek se zna koji su to jer i nama takvi ne trebaju navedi te brojeve stanica nek se zna.
Svi vi koji se ulizujete Dadi.....pjandure,narkomani i ostali,da ne nabrajam auta,broejve stanica i vase opise mozete danima ismijavati i Zuti i Crveni i ostale...ali....polako iz godine u godinu propadate i kakva je to prica o gospodi koju vi vozite i maltretirate,birate voznje? Sta ima,ono vi sad gospoda,taksi je bio dobar nekad,ali kamiondzije su propale,propasce i taksi...A Enver zvani brada ce u zatvor,jer je toliko pametan da ne zna nastimati napad na sebe..
Ibro mali ljakane ,majmune,dobri nas retardu ceka te zuti da mu ga podudis TAJ MEJL SE NE KORISTI STOJI RADI TAKVIH KO TI
draga damo nemoj da se uvrijedis ali taj tvoj zuti je jedan obrazovani gospodin koji i dan danas nema tanjir jer u tu svrhu koristi ratkapu od pezejca on misli da je to ta stvar iz koje se jede.Neznam koliki ti je koeficijent inteligencije kada njega smatras pametnim covjekom hahahaha...
TI SI SIGURNO SLIJEP ILI LUD KADA MOZES TAKVE NEBULOZE DA PRICAS PA TI I JESI ZA VOZNJU U ZAPREZNOM ZUTOM VOZILU KOJE VOZE VECINOM SMRDLJIVCI IZ LUKAVICE I SA PALA