Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve vi gluposti pišete to je nevjerovatno, zar je bitno ko je bio čovjek, tragedija se desila, stavite se na mjesto njegove porodice ako je imao... Sram vas bilo!!!
ahahahahhahaha... glupi mosnjo.
Samo se moralni pigmej poput tebe može ismijavati potezu očajnika koji si je uzeo život. RIP jadni čovjek, neka mu je laka zemlja.... :-(
i mi smo našeg pipu skidali sa vješala nekoliko puta, sreća,stizali smo na vrijeme,jadničak moj mali...
Garant je pitar BIH4EVER!
nek mi je laka zemlja bosanska... UREDNICI SA-X JEDITE VNAGO, KAKVO JE TO PRENOSENJE VJESTI IZ BRATUNCA OD SRNE? DA LI STE VI NA PLATNOM SPISKU MILORADA DODIKA? KOJI JE VAMA KUVAC DA PRENOSITE MITOLOGIJU SRPSKOG NARODA? KAKVO BA IZJEDNACAVANJE GENOCIDA I POGINULOG VOJNIKA? JEDITE VNAGO SVI NA SAX, VI NEMATE NIKAKVOG MORALA NI POSTOVANJA PREMA ISTINI I BOLU,,, VI NISTE NISTA BOLJI OD SRBA A MOZDA STE I SRBI, AKO JESTE NAPRAVITE STRANICU SRBIJA-X I JA NA NJU NECU DOLAZITI.... POSTENO?
trebo se u raslje objesit...sa stilom....
Mora da je neki patuljak, jer mora da bude bas nizak da bi se uspio objesiti od precku. Neka mu je sve sa srecom!
ˇ@web pa gdje me najdje?? i ovdje me prozivas jarane opusti se bit ce rajvoSa 2 ove godine odmah iza Željeznicara
potez ocajnika..:(((( a vi gore s_mradovi niste se trebali ni roditi smece c_ovjecanstva!!!
RIP familiji nesretnog čovjeka. Dok druge zemlje idu na SP 2010, kod nas se ljudi očajni vješaju za prečku gola. Tuga... :-(
Skonto da Jedinstvo nikad neće biti na vrhu bh fudbala.
Izgleda neki fudbaler ili se kladio sinoc na Holandiju.
Idi i ti na sugavicu i objesi se kao sto sam ti prije rekao :)