Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VRS je odradila vrhunski posao odbrane Srpskog naroda u pokrajini bosni! VRS je bila 5-6 puta nadbrojcana od strane muslimana i hrvata a gde je tek NATO PAKT a borila se i vodila borbe protiv svih kao da je ona 10 puta veca od svih. Mozemo tako do jutra da ja tebi nabrajam koje su sve grozote cinili tvoji muđahedini i ostali. VRS je odradila vrhunski posao ali kao u svakom ra.tu i svakom narodu ima psihopata koji su cinili brutalne i bolestne zl.ocine koji su se tesko sprecavali u ra.tnim dejstvima! Recimo kao npr.muslimanski vojnik koji je u podrucju Sijekovca pred ocom i majkom silovao 11 god. devojcicu a kad je zavrsio dok su oni gledali onda je zaklao pred njima! Ili npr. kao Srpski vojnik monstrum sa grbavice koji je takođe cinio odvr.atne i brutalne zl.ocine nad muslimanima. A sad jeli znaci da ste svi muslimani takvi kao onaj id.iot ili njih hiljade dru.gih koji su cinili takve i jos gore stvari!
kad vidim koliko ovih dislikova na postove ove dekale Bozkurta samo se pitam sto citaju sarajevsku stranicu ako nas toliko mrze ... valjda hoce da se obrazuju meni nije na pamet palo niti idem na neki banjalucki (seher grad) stranicu a kamoli na Pale stranicu ...tamo to jos nije stiglo, cim zinu goveda im na usta ricu
bla bla bla srpska posla, hiljade godina pradjedovi, poturice , nebeski narod , svi protiv nas.. kako vam ne dosadi pisat, i samo ne znam otkud vas ovoliko na ovom portalu? bitna je da vijest da su nasli oruzje, al ne niko to ne j...be, al da su nasli minu kod nekoga iz F BiH to bi bilo milioni vjesti o pripremama teroristickih napada, oglasio bi se i galijasevic..
ja sam sr.b.in, ve.liki he.roj kao i moj dz.eda pij.ani km.et iz sta.le smr.dljivi!!! pa sam kao vel.iki he.roj pij.an u.bi.jo iz sna.jpera dj.ecu, pa sam se vratio ka.ra vl.as.koj ku.rvi od ma.tere u km.et.ovsku st.alu neg.dje u bij.eljini kao veli.ki ju.nak. sr.bi=her.oji (skriveni komentar)
bra.nili ste grob.ove pred.aka, u to.me sto ste zako.pa.vali maj.ke s beb.ama? u tome sto ste 4 god iz sna.jpera dj.ecu ub.ij.ali ko.ja nis.u ni zn.ala sta je sr.bin, kr.st ili pol.u.mje.sec?? tako se br.ani zemlja pred..aka? jel?? nap.ad je naj.bolja od.br.ana?? to ste vi!!! to!!
Pa dobro nije tebi niko kriv sto si ti gl.up i zadojen mr.znjom. Pa kao sto danas i najgori lazovi novinari protiv mog naroda kazu Srbi su imali svo moralno i druga prava da se brane posebno zbog secanja na ne daleki istiniti geno.cid nad Srpskim narodom od strane ndh i muslimana! Srbi su starosediocki narod u bih pre bilo kakvih kur.vata i daleko pre poturica i nista mi otimali nismo vec samo branili svoja ognjista na kojim su i grobovi nasih predaka od pre 1000 i vise godina. A sta se tice sarajva-napad je najbolja odbrana!
@p.otu.rice=KM.E.T srp.sko ne.bo, srp.ska kr.ava, srp.ska ze.mlja, srp.ski kr.st, srp.ski patri.arh, srp.ska pr.avda, srp.ska vla.da, rep sr.pska, srp.sko sara.jevo, srps.ki tur.ci, sr.pski bos.anci, srp.ska vo.da , srps.ka z.ena, sr.pska p.esma......SRP.SKI GEN.OCID!!!!!! nije sr.b...nego sr.pp.pppp!!!!!
sinoc, pos.lje aksa.m nam.aza sam gled.ao malo bn-tel., i mog.olo se vid.jeti koliko su ti sr.bi zao.stali, ...i pje.vali su oni pje.sme jun.acke!! u jed.noj pjev..aju oni skroz pono.sni o dus.mani.ma i odb.rani repu.blike sr.p.ske, haloo OD.BR.ANI!!!!!! pa gdje ste se to vi br.a.nili? jel mozda izn.ad sara.jeva sa gra.natam.a na ci.vile, ili u vl.ase.nici gdje ste od kuce do kuce isli i star.ce ubi.jali, ili mozda u dobr.ovolja.ckoj, gdje ste se bra.nili ??? bole.sni na.rod, sa bol.esnim mis.lima!!! kom.plex od tur.aka nikad nec.e iz.aci iz v.ase km.etov.ske krvi!!! ni.kad!!
Pa koja bosanska gradiska too ne postoji? pa ovi bajagi narod oce svemu da dodaju epitet bosansko kao da je bosansko vase i kao neki pacenici sve bosansko... Bosanska dubica,bosanska gradiska,bosanski novi,herceg-bosna,bosanski brod, bosanski cevap, bosanski jezik, bosanske sume, bosanka macka, bosanski pas, bosanski vazduh... Pa dosta vise sa tim jel ste nacisto poludeli???