Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh budala.... da su sakrili u Golfu 2 D - ne bi im nikad nasli.
Bravo za policiju
propjevo kolega iz banke.
volim tvoju zenu :p
Ljudi ne kradite Mile Kaktašenko ne voli konkurenciju
Cuj \"bravo za policiju\"? Meni je pravo drago kad neko odradi banku. Momci, zao mi je sto ste pali, bas ste levati.
Svaka čast oiliciji Republike Srpske...
Da ja opljačkam neku banku bikad mi pare ne bi našli, moja žena bi ih potrošila za sat vremena !
KAKO MOŽE KAD SE HOĆE! Čim je ukrao neko ko nije smio, odmah ih provalili. Policija može pohapsiti mnogo veće lopove, AKO HOĆE...
ma tamo su sve sami srbi(bosanski pravoslavci) 99.9%, a kazu za sarajevo da nije multieticno ccc
hapse jadne momke zbog miliončića a dodik klepio 100 miliona pa nikom ništa, e to je pravda.
pare će vjerovatno nazad banci nakon vještačenja! što se tiče osiguranja ovo se ne bi naplatilo ni u narednih godinu. garant bilo reosigurano kod stranog osiguranja koje u ovakvim slučajevima pravi privatnu istragu i utvrđuje da li su ispoštovane sve sigurnosne procedure.
Šta će ovo da bude, još sam u pozitivnom šoku... Čestitke policiji, nadamo se da pravosuđe neće zakazati!
Koji su to predmeti koji su koristeni u pljacki koja je trajala dvije minute,a anonimnosti i za predmete koji su koristeni,sve je tako anonimno.
uhvatili su ih jer nisu policiji dali dio :D
koji su to glupani, vec kad su tako dobro isplniral pljacku trebali su se sakriti u federaciji narednih mjesec dana i zaboli ih racku... ne mougu da vjeurjem da su ostali u rs, umjesto da iskoriste ne efikasnost policije koja ne moze da ih trazi po federaciji. stavrno su tupani!!
svaka čast policiji