Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neizmjerno sam pogodjen ovom vjescu. Odrastao sam sa Nihadom, vrata uz vrata. Velik covjek i pravi prijatelj. Nek ti je vjecni rahmet Nido.
Infarkt. Lijeva koronarna arterija mu je totalno obstruirala.
Beskrajno mi je zao. R.I.P., Faco!
nemogu vjerovat da je se on ubio. to je lik koji je previše volio život , a životne prepreke je prelazio lako. baš je bio pozitiva.
ovo nije vrijeme dobrih i uspjesnih ljudi. ovo je vrijeme neznalica i lopova. CARA legendo ostaces zauvjek u nasim srcima
Otisao veliki covjek koji je iza sebe ostavio veliko djelo kako licnoscu i karizmom tako djelom i radom. Uvijek je bezrezervno pomagao svima i sto mi je krivo odmah krecu price. Ne zna se jos da li je ubistvo ili je samoubistvo. Licno sumnjam da je samoubistvo, jer like je trebao vec sutra da ide na operaciju ruke u njemackoj koju je povrijedio u saobracajnoj nesreci, i spremio je sve kofere. Nema rijeci koje mogu opisat ovog covjeka. Rahmet mu dusi!
ramhet mu,bio je stvarno rijetko dobar čovjek
Nek ti je vječni rahmet...
RIP,nazalost ode jos jedan dobar covjek
dobar čovjek. nemogu vjerovat da je to uradio. neko zlo i naopako
Posljednji pozdrav od familije Medanovic ( Miro, Mara, Marina i Nikki) iz Chicaga. Sto god da rekli bit ce malo. Veliko postovanje
ode veliki covjek iz Travnika rahmet mu dusi pomogoa je cijelom gradu i cijeli grad prica o ovome u nevjerici zalost velika za ovaj grad a razlozi ce se poslije saznat vjerovatno.
Ubio se čovjek... ko će znat što... baš mi je žao
Pa zna li se jel ubistvo ili samoubistvo ?
eto, radončić nam sa punim autobusima svoje mafije dođe u grad i odmah se desi misteriozan smrtni slučaj... nek mu je lahka zemlja bosanska!