Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"za koju se pretpostavlja da je ljudskog porijekla\" veću glupost nisam odavno pročitala!!! Pa da vam pomognem, ja mislim da je upitanju zec ili dinosaurs, ali od kristala..
Ovi iz visokog ce dokazat da je to lobanja drevnog faraona visocke piramide
@Sanjo Ja mislim da je ona s anatomije i maznuta. Vjerovatno neumjesna zaj*bancija studenata medicine, buducih doktora
E nisu firauni naisli da je pokupe, da je bilo srece prodavala bi se na auto pijaci u nedjelju, ja mislim da sada placu na medicini, dobro bi dosla na anatomiji
danas poslije 16:00 stajala je na istom mjestu jos je niko nije uklonio
u visokom ne mogu da identifikuju onolike piramide, a kamoli jednu lobanju koju je neko ko zna kako i odakle iskopao.... :D
Ako je do mene, mozemo odmah postati prasina na vjetru. :)
mozda sumnjaju da nije faraonska lobanja :)
Svaka čast šalama ali nemojmo se zavaravati ... ta lobanja je standardni simbol prolaznosti... priča iz prošlosti koja najavljuje našu budućnost ... svi smo mi samo prašina na vjetru, i ništa više.
Ma ono vam je Tihićeva replika sta beze trazite cija je...vidite da lice...imaju iste crtelica